X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Fairytale Legends: Red Riding Hood - Popis hry


Video automat Fairytale Legends: Red Riding Hood je 5válcový, 3řádkový automat s 20 sázkovými řadami, který přináší společnost NetENT. K dispozici jsou 3 náhodné funkce Fairry MagicSpin, Fairy Surprise a Fairly Wild Spins a 3 bonusové funkce Beware Wolf Bonus, Free Spins a Coin Win. Nechybí ani opětovné roztočení Sticky Wild Re-Spins a zástupné symboly Wild. Bonusová funkce dá na výběr hráči jednu ze tří truhel, Free Spin pak udělují 10 roztočení Free Spins. Min sázka je 4 Kč a Maximální sázka pak až 1000 Kč. Teoretická návratnost k hráči je v této hře 96.3%. Auto hra Vám odehraje vybraný počet kol automaticky. Bohaté možnosti výher a pohádkový dojmem hry provokuji, jít si zahrát tento zdařilý automat.


Další výherní automaty zdarma


Kong

Hra Kong The Eighth Wonder of The Word je pětiválcový automat s 20 výherními liniemi od společnosti Playtech. Určitě stojí vyzkoušet tuto hru s bohatými výherními možnostmi se spoustou funkcí. Válce lze roztočit buď klasicky nebo pomocí Automatické hry. Hra má spoustu funkcí jako Jungle Mode a Big City Mode, symboly Wild a Scatter, speciál Wild Jungle Respins a Skull Island Bonus. Teoretická procentuální návratnost hráči je 95,50 %. Neváhejte a roztočte hru, mnoho štěstí při Kong hře.

Kong
Kong

Jungle Spirit

Video automatu Jungle Spirit od společnosti NetENT se zvuky lesa vás okouzlí a uklidní. Bohaté možnosti Free Spins přinesou radost z volný roztočení, a další funkce Symbol Expansion, Butterfly Boost a Scatter také jednoznačně obohacují hru. Hraje se na 5válcích a 3řadách s teoretickou návratností k hráči 96,4 %. Možnost Auto roztočení vám umožní napínavé sledování hry. Rozsah sázek je rozmezí 4 Kč a Max 1000 Kč umožňuje volit různé strategie zariskovat i hrát opatrně. Vychutnejte lesní atmosféru a štěstí ve hře přijde určitě i k vám, máte k tomu 243 výherních kombinací.

Jungle Spirit
Jungle Spirit

Tennis stars

Hra, od společnosti Playtech, Tennis Stars je pětiválcový automat s 40 výherními liniemi. Symbol Wild může během hlavní hry spustit funkci Hry zdarma. Symboly Scatter během hlavní hry spouští Championship Bonus. Auto hra umožňuje roztočit válce na zvolený počet kol. Sázet můžete od 0,10 Kč na řadu až po 40 Kč na max. sázku. Teoretické procento návratnosti hráči je 95,55 %. Motivem hry je tenis, což nadchne příznivce tohoto sportu a velké množství výherních linií dělají tuto hru zajímavou pro každého hráče.

Tennis stars
Tennis stars

Dead Or Alive

Společnost NetENT přichází s video automatem Dead or Alive, je to 5válcový, 3řádkový automat s 9 sázkovými řadami. Hra probíhá na 9 sázkových řadách s úrovní sázek 1 až 4. Funkce, na které můžete vyhrát, jsou symboly Scatter, režim Free Spins, zastupné symboly Wild, a funkce Sticky Wild během roztočení Free Spins. Wild symboly nahrazují všechny symboly kromě symbolů Scatter. Za symboly Scatter jsou vypláceny výhry nezávisle na sázkových řadách. Teoretická návratnost k hráči je pěkných 96.8 %. Sází se od 4.5 Kč až na Max sázku za 900 Kč. Auto hru můžete v klidu sledovat, a odehrát automaticky zvolený počet kol. Atmosféra Divokého západu, kovbojské symboly, vtipná grafika, to vše Vás vtahuje do hry. Nazujte si kovbojské boty, a pojďte si zahrát, možná přijde i nějaká slušná výhra.

Dead Or Alive
Dead Or Alive

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > 5-válcové automaty > Fairytale Legends: Red Riding Hood

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"