X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Jimi Hendrix

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Jimi Hendrix - Popis hry


Společnosti NetENT přichází s video automatem Jimi Hendrix. Je to 5válcový, 3řádkový video automat, disponující 20 pevnými výherními řadami. Automatická hra, která Vám umožní při hře relaxovat a jednoduché ovládání mezerníkem, také potěší každého hráče. Také rozmezí sázek je skutečně široké 4 - 1000 Kč, tak zvolte správnou sázku v pravý okamžik, a máte vystaráno. Další funkce jako Re-Spins, zástupný symbol Wild a bonus Pick and Clik, který přináší Free Spins nebo peněžité výhry, určitě obohacují hru. Teoretická návratnost k hráči je pěkných 96,9 %, a ledacos naznačuje. Kdo má rád hudbu Jimiho Hendrixe, která vhodně dokresluje atmosféru, pak bude mít určitě potěšení ze hry.


Další výherní automaty zdarma


Dazzle Me

Společnost NetENT vytvořila úžasný video automat Dazzle Me s 5 válci a 76 bohatými sázkovými řadami. Teoretická návratnost k hráči v této hře je 96 %. Funkcemi Dazzling Wild Reels, Free Spins a Linked Reels, jsou výherními funkcemi a obohacují hru. Hra na 76 sázkových řadách, s úrovní sázky 1 – 10, může přinést bohatou výhru. Min sázka jsou 4 Kč a na Max si můžete vsadit až za 1000 Kč. Auto roztočení samozřejmě nechybí ani v této hře. Nahrazující symboly Wild jsou za všechny symboly, s výjimkou symbolů Free Spins. Drahokamy se blýskají, válce se točí, tak přidejte se hry, a odneste si nějakou slušnou výhru.

Dazzle Me
Dazzle Me

Fruit Shop

Fruit Shop je video automat s 5 válci a 15 sázkovými řadami, kterým společnost NetENT rozšiřuje řadu automatů se symboly ovoce. Při Auto hrě, s volbou odehrání zvoleného počtu kol automaticky, můžete v klidu sledovat průběh hry. Klasické symboly Wild s násobitelem x2, zastupují všechny symboly, a výhry ze sázkových řad se shodnými symboly ovoce roztáčejí Free Spins také s násobitelem x2. Rozmezí sázek je široké 3 – 975 Kč, každému hráči umožňuje taktizovat. Hru vám usnadní Auto hra s volbou odehrání zvoleného počtu kol automaticky. Teoretická návratnost hráči v této hře je 96.7 %, tak neváhejte a pojďte rychle roztočit ovoce na válcích, ať vám přinese štěstí ve hře.

Fruit Shop
Fruit Shop

Jack Hammer 2 Fishy Business

Video automat od společnosti NetENT Jack Hammer 2 Fishy Business je 99 řádkový video hrací automat s 3 řadami, využívající 15 nezávislých válců. Hra probíhá na na 99 sázkových řadách s možností 10 sázkových úrovní. Teoretická návratnost k hráči v této hře je 97,07 %. Symbolem Free Spins je symbol Scatter. Funkce Sticky Win přináší další možnost výhry. Pomocí funkce Auto hra lze odehrát vybraný počet kol, a v klidu se můžete sledovat grafickou zdařilost hry. Minimální sázkou 10 Kč, můžete automat otestovat, a na Max sázku hrajete za 1000 Kč. Symboly Wild a Random Wild mají i tady nahrazující funkce. Tak nezbývá než si automat zahrát a zkusit svoje štěstí ve hře.

Jack Hammer 2 Fishy Business
Jack Hammer 2 Fishy Business

Legend of SHANGRI-LA

Legend of Shangri-La: Cluster Pays je video automat s mechanismem Cluster Pays disponující 6válci a 5řadky. Pro teoretickou návratnost k hráči 96,59 % a nádhernou grafiku je tento automat velice oblíben. Povzbuzující ke hře je, že zde nejsou žádné klasické sázkové řady, ale vyhrávají kombinace symbolů. Společnost NetENT vybavila automat možností sázek v rozmezí 2 – 1000 Kč s možností komfortu Auto roztočení. Funkce, která jen tak jinde nenajdete, Sticky RE-Spins, Random Substitutions, Nudge Reel a Free Spins rozšiřují možnost výhry.

Legend of SHANGRI-LA
Legend of SHANGRI-LA

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > Ostatní > Jimi Hendrix

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"