X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Marilyn Monroe

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Marilyn Monroe - Popis hry


Společnost Playtech uvádí hru Marilyn Monroe, pětiválcový automat s 20 liniemi. Roztočit válce lze také pomocí funkce Auto hra. Teoretické procento návratnosti hráči činí 94,10 %. Minimální sázka je od 0,20 Kč na jednu linii, až po max. sázku 1000 Kč na všechny linie. Hra má limit maximálních výher, viz. herní pravidla. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě Scatter a pomáhá dokončit výherní kombinace. Pokud se objeví na válcích dva a více symbolů Scatter, získána výplata se násobí celkovou sázkou a přidá se k výhrám z linií. Další funkcí hry je Backstage Bonus. Tak neváhejte, a pojďte to roztočit s Marilyn, možná bude výhra bohatá


Další výherní automaty zdarma


Silent samurai

Společnost Playtech představuje hru Silent Samurai. Je to 5válcový 9řadový automat. Minimální sázka je 0,10 Kč na linii, maximální sázka je 9 Kč na všechny linie. Teoretické procento návratnosti hráči je 95,77 %. Auto start vybere následný počet roztočení. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě symbolů Scatter a Bonus. Bonus symbol uděluje roztočení zdarma a násobitel. Pokud se na válcích objeví 3 a více symbolů Scatter, získaná výplata se násobí celkovou sázkou, a přidává se k výhrám z linií. Hra je obohacena o kouzelného a zlého nindžu. Štěstí nepřichází samo, musíte mu pomoci, což takhle zkusit tento automat.

Silent samurai
Silent samurai

Pharaoh's secrets

Společnost Playtech představuje další hru PHARAOH'S SECRETS jeto 5válcový 20řadkový výherní automat od společnosti Playtech. Minimální sázka na jednu linii je 0,05 Kč a na max. sázku si vsadíte 10 Kč. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolů Scatter, a dokončuje výherní kombinaci. Teoretická základní procentuální návratnost hráči je 94 %. Automatický start vybere následný počet roztočení automaticky. Výplata Scatter se násobí celkovou sázkou, a přičítá se k výhrám na linii. Bohatá vybavenost hry je i dalšími funkcemi, jako Gamble, Double, Double Half. Tak neváhejte a pojďte si vyzkoušet Faraón hru a možná Vám přinese i štěstí.

Pharaoh's secrets
Pharaoh's secrets

Silver bullet

Hra Silver Bullet je 5válcový víceřadový automat od společnosti Playtech. Cílem hry Stříbrná kulka je vytočit na válcích výherní kombinaci symbolů. Teoretická procento návratnosti hráči je 96,84 %. Symbol revolveru je symbol Scatter a dostanete zaplaceno podle tabulky výher. Rozmezí sázek je od 0,5 Kč na jednu linii až 180 Kč na max. Bet. Aktivní výplatní řady jsou reprezentovány čarami, které se objeví nad válci. Automatická hra Vám usnadní roztáčet válce. Nezbývá než hru doporučit k vyzkoušení a vystřelte si pěknou výhru.

Silver bullet
Silver bullet

Reel Rush

Video automat Reel Rush od společnosti NetENT dává 45 až 3125 možností výhry. Ovládáni poskytuje komfort tří možností, a to Auto hry, ovládaní mezerníkem a točícím kruhem. Výherní automat Reel Rush nemá žádné klasické sázkové řady (výherní linie), hraje se výlučně na kombinace. Nechybí zde také známé funkce nahrazujícího symbolu Wild a volného roztočení Free Spins. Teoretická návratnost k hráči 97 % Vás určitě nenechává bez šance. Vklady volíte dle libosti v rozmezí 10–1000 Kč. Nezbývá nic jiného než automat doporučit a těšit se na výhru.

Reel Rush
Reel Rush

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"