X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Ice run

Společnost Playtech uvádí hru Ice Run, což je pětiválcový výherní automat s 25 výherními liniemi. Teoretická procentuální návratnost hráči činí 93,83 %. V této hře se uplatňuje limit maximálních výher. Symbol Wild zastupuje všechny symboly kromě symbolů Scatter a Bonus. Jsou zde opakovaná roztočení Ice Breaker v Hlavní hře, a speciál Ice Run Bonus. Automatická hra je i zde samozřejmostí. Sázet můžete od 0,20 Kč na jednu linie, až po max. 1000 Kč na všechny linie. Hra nabízí mnoho možností výher, a vtáhne Vás do hry. Pojďte roztočit válce a zkuste štěstí při hře Ice Run.

Ice run
Ice run

The mummy

Hra The MUMMY je 5válcový 25řadový automat od společnosti Playtech. Teoretické procento návratnosti hráči je 92,02 %. Sázku na linii zvolíte pomocí tlačítka + a – pod polem sázka na linii. Hra se hraje s pevně stanoveným počtem 25 aktivních linií. Symbol Wild, Scatter, Scorpion Scatter, Bonus a Free Games, pomáhají vytvořit výherní kombinace. Sázet můžete v rozmezí min. sázky 5 Kč až po max. sázku 125 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Široké výherní možností hry Vás jistě potěší. Není co dodat, pojďte si vyzkoušet tuto grafický zdařilou hru.

The mummy
The mummy

Dead Or Alive

Společnost NetENT přichází s video automatem Dead or Alive, je to 5válcový, 3řádkový automat s 9 sázkovými řadami. Hra probíhá na 9 sázkových řadách s úrovní sázek 1 až 4. Funkce, na které můžete vyhrát, jsou symboly Scatter, režim Free Spins, zastupné symboly Wild, a funkce Sticky Wild během roztočení Free Spins. Wild symboly nahrazují všechny symboly kromě symbolů Scatter. Za symboly Scatter jsou vypláceny výhry nezávisle na sázkových řadách. Teoretická návratnost k hráči je pěkných 96.8 %. Sází se od 4.5 Kč až na Max sázku za 900 Kč. Auto hru můžete v klidu sledovat, a odehrát automaticky zvolený počet kol. Atmosféra Divokého západu, kovbojské symboly, vtipná grafika, to vše Vás vtahuje do hry. Nazujte si kovbojské boty, a pojďte si zahrát, možná přijde i nějaká slušná výhra.

Dead Or Alive
Dead Or Alive

Legend of SHANGRI-LA

Legend of Shangri-La: Cluster Pays je video automat s mechanismem Cluster Pays disponující 6válci a 5řadky. Pro teoretickou návratnost k hráči 96,59 % a nádhernou grafiku je tento automat velice oblíben. Povzbuzující ke hře je, že zde nejsou žádné klasické sázkové řady, ale vyhrávají kombinace symbolů. Společnost NetENT vybavila automat možností sázek v rozmezí 2 – 1000 Kč s možností komfortu Auto roztočení. Funkce, která jen tak jinde nenajdete, Sticky RE-Spins, Random Substitutions, Nudge Reel a Free Spins rozšiřují možnost výhry.

Legend of SHANGRI-LA
Legend of SHANGRI-LA

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"