X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Magical stacks

Společnost Playtech přichází s hrou Magical Sakcks, což je 5válcový 20řadový automat. Sází se v rozmezí 0,20 Kč na jednu linii, až po max. sázku 100 Kč na všechny linie. Teoretické procento návratnosti hráči činí 95,03 %. Hra má velice bohaté funkce symbolů Wild, Scatter, Mystery, Free Games a Násobitele. Můžete použít Automatickou hru pro automatická roztočení. Cílem hry je vytočit na válcích výherní kombinace symbolů. Mnoho štěstí při hře na tomto automatu s množstvím výherních funkcí.

Magical stacks
Magical stacks

Výherní automat Highway Kings

Silné motory pro silné nátury, to je výherní pětiválcový automat Highway Kings s motivy nákladních aut. Kilometry a kilometry dálnic slibují výhru v podobě 9 výherních linií. Bonusové symboly vás povedou jako pomyslné ukazatele od jednoho spinu k dalšímu. Wild nahrazuje jiné symboly. Trefíte-li Bonus, dostanete se do bonusového kola o velké množství peněz. Usedněte i vy k tomuto oblíbenému automatu zdarma a bez omezení hry!

Výherní automat Highway Kings
Výherní automat Highway Kings

Ace ventura pet detective

Automat s 5 válci a 243 výherními liniemi Ace Ventura od společnosti Playtech, nabízí velké množství funkcí. Hra má 3 speciální funkce, jako přátelé z džungle, lstivá procházka a LOSER! Symboly Scatter na válcích přinášejí 7 her zdarma a symboly Animal Modifier vylepšují hry zdarma. Wild nahrazuje kterýkoliv symbol, kromě symbolů Scatter a symbolů Animal Modifiers. Cílem hry je získat roztočením válců vyhrávající kombinace symbolů. Teoretická návratnost hráči činí 96,18 %. Minimální celková částka sázky je 8 Kč a max. celková částka pak činí 1000 Kč. Automatická hra umožňuje volbu automatických roztočení. Pojďte to roztočit na válcích se symboly zvířat a bohatými možnostmi výher.

Ace ventura pet detective
Ace ventura pet detective

Sic bo

Hra od společnosti Playtech pochází ze starověké Číny. Sic Bo v čínštině znamená „pár kostek“. Maximální teoretická návratnost činí 97,22 % a minimální pak 81,02 %. Rozmezí sázek je od 0,1 do 1000 Kč. Navzdory názvu se ve hře používají kostky tři. Smysl hry je jednoduchý – sázíte na určitý výsledek hodu kostkami. Kostky se potom hodí. Pokud se objeví výsledek, na který jste vsadili – vyhráváte, pokud ne – sázku prohráváte. Pokud chcete uzavřít stejnou sázku jako v předchozím kole, můžete kliknout na tlačítko „Vsadit znovu“. Zkuste Vaše štěstí v hodu kostkami a připište si slušnou výhru.

Sic bo
Sic bo

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"