X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Samba Brazil

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Samba Brazil - Popis hry


Tvůrci od společnosti Plaltech uvádí hru Samba Brazil což je pětiválcový automat s 25 výherními liniemi. Min sázka je 0,20 Kč na jednu linii a Max sázka na všechny linie je 1000 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Obrazovka Samba Music Bonus ukazuje kombinaci symbolů potřebných ke spuštění speciálu. Obrazovka Expanding Wild Feature vysvětluje pravidla, když symboly fungují jako symboly Wild. Další funkcí hry je Mixed Pay Feature. Nechybí zde ani symboly Scatter. Teoretická procentuální návratnost k hráči činí 95,08 %. Hudební motiv hry určitě potěší hráče, množství výherních kombinací je mnoho. Neváhejte a zkuste štěstí.


Další výherní automaty zdarma


Moonlight Fortune

Nechte se okouzlit půlnoční magií a tajemnými hvozdy s pětiválcovým automatem Moonlight Fortune! Videoslot Moonlight Fortune se symboly elfů, jednorožců a tajemných zvířat Vám hned ze startu nabídne neuvěřitelných 20-40 výherních linií, na které můžete vsadit částku v rozmezí 5-480 Kč. Z herních funkcí zde najdete oblíbený bonusový symbol Wild v podobě elfky, který doplní jakoukoliv Vaši výherní kombinaci. Další výhodou je symbol Bonus v podobě měsíce, který Vám okamžitě přinese 6 volných otoček zdarma. Podlehněte kouzlu magických hvozdů a vytočte si až 500.000 Kč!

Moonlight Fortune
Moonlight Fortune

Ace ventura pet detective

Automat s 5 válci a 243 výherními liniemi Ace Ventura od společnosti Playtech, nabízí velké množství funkcí. Hra má 3 speciální funkce, jako přátelé z džungle, lstivá procházka a LOSER! Symboly Scatter na válcích přinášejí 7 her zdarma a symboly Animal Modifier vylepšují hry zdarma. Wild nahrazuje kterýkoliv symbol, kromě symbolů Scatter a symbolů Animal Modifiers. Cílem hry je získat roztočením válců vyhrávající kombinace symbolů. Teoretická návratnost hráči činí 96,18 %. Minimální celková částka sázky je 8 Kč a max. celková částka pak činí 1000 Kč. Automatická hra umožňuje volbu automatických roztočení. Pojďte to roztočit na válcích se symboly zvířat a bohatými možnostmi výher.

Ace ventura pet detective
Ace ventura pet detective

Výherní automat Rocky

Tento pětiválcový automat si vás okamžitě získá svým jednoduchým, přehledným a stylovým provedením. Ve hře můžete svou výhru násobit, zápasit s některým s Rockyho nejznámějších protivníků nebo vše nechat tak trochu na náhodě a zkusit štěstí hádáním barvy karty (tzv. Gamble funkce).

Výherní automat Rocky
Výherní automat Rocky

Dead Or Alive

Společnost NetENT přichází s video automatem Dead or Alive, je to 5válcový, 3řádkový automat s 9 sázkovými řadami. Hra probíhá na 9 sázkových řadách s úrovní sázek 1 až 4. Funkce, na které můžete vyhrát, jsou symboly Scatter, režim Free Spins, zastupné symboly Wild, a funkce Sticky Wild během roztočení Free Spins. Wild symboly nahrazují všechny symboly kromě symbolů Scatter. Za symboly Scatter jsou vypláceny výhry nezávisle na sázkových řadách. Teoretická návratnost k hráči je pěkných 96.8 %. Sází se od 4.5 Kč až na Max sázku za 900 Kč. Auto hru můžete v klidu sledovat, a odehrát automaticky zvolený počet kol. Atmosféra Divokého západu, kovbojské symboly, vtipná grafika, to vše Vás vtahuje do hry. Nazujte si kovbojské boty, a pojďte si zahrát, možná přijde i nějaká slušná výhra.

Dead Or Alive
Dead Or Alive

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"