X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Silver bullet

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Silver bullet - Popis hry


Hra Silver Bullet je 5válcový víceřadový automat od společnosti Playtech. Cílem hry Stříbrná kulka je vytočit na válcích výherní kombinaci symbolů. Teoretická procento návratnosti hráči je 96,84 %. Symbol revolveru je symbol Scatter a dostanete zaplaceno podle tabulky výher. Rozmezí sázek je od 0,5 Kč na jednu linii až 180 Kč na max. Bet. Aktivní výplatní řady jsou reprezentovány čarami, které se objeví nad válci. Automatická hra Vám usnadní roztáčet válce. Nezbývá než hru doporučit k vyzkoušení a vystřelte si pěknou výhru.


Další výherní automaty zdarma


Magical stacks

Společnost Playtech přichází s hrou Magical Sakcks, což je 5válcový 20řadový automat. Sází se v rozmezí 0,20 Kč na jednu linii, až po max. sázku 100 Kč na všechny linie. Teoretické procento návratnosti hráči činí 95,03 %. Hra má velice bohaté funkce symbolů Wild, Scatter, Mystery, Free Games a Násobitele. Můžete použít Automatickou hru pro automatická roztočení. Cílem hry je vytočit na válcích výherní kombinace symbolů. Mnoho štěstí při hře na tomto automatu s množstvím výherních funkcí.

Magical stacks
Magical stacks

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Video automat Fairytale Legends: Red Riding Hood je 5válcový, 3řádkový automat s 20 sázkovými řadami, který přináší společnost NetENT. K dispozici jsou 3 náhodné funkce Fairry MagicSpin, Fairy Surprise a Fairly Wild Spins a 3 bonusové funkce Beware Wolf Bonus, Free Spins a Coin Win. Nechybí ani opětovné roztočení Sticky Wild Re-Spins a zástupné symboly Wild. Bonusová funkce dá na výběr hráči jednu ze tří truhel, Free Spin pak udělují 10 roztočení Free Spins. Min sázka je 4 Kč a Maximální sázka pak až 1000 Kč. Teoretická návratnost k hráči je v této hře 96.3%. Auto hra Vám odehraje vybraný počet kol automaticky. Bohaté možnosti výher a pohádkový dojmem hry provokuji, jít si zahrát tento zdařilý automat.

Fairytale Legends: Red Riding Hood
Fairytale Legends: Red Riding...

The mummy

Hra The MUMMY je 5válcový 25řadový automat od společnosti Playtech. Teoretické procento návratnosti hráči je 92,02 %. Sázku na linii zvolíte pomocí tlačítka + a – pod polem sázka na linii. Hra se hraje s pevně stanoveným počtem 25 aktivních linií. Symbol Wild, Scatter, Scorpion Scatter, Bonus a Free Games, pomáhají vytvořit výherní kombinace. Sázet můžete v rozmezí min. sázky 5 Kč až po max. sázku 125 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Široké výherní možností hry Vás jistě potěší. Není co dodat, pojďte si vyzkoušet tuto grafický zdařilou hru.

The mummy
The mummy

Výherní automat Rocky

Tento pětiválcový automat si vás okamžitě získá svým jednoduchým, přehledným a stylovým provedením. Ve hře můžete svou výhru násobit, zápasit s některým s Rockyho nejznámějších protivníků nebo vše nechat tak trochu na náhodě a zkusit štěstí hádáním barvy karty (tzv. Gamble funkce).

Výherní automat Rocky
Výherní automat Rocky

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"