X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Respin Joker

Tříválcový výherní automat Respin Joker na první pohled připomíná ovocnou klasiku se symboly třešní, citrónů, melounu a spousty dalšího. Nenechte se však odradit, na první pohled nudný videoautomat skrývá řadu zábavných funkcí. Nejenom, že zde najdete symbol Wild v podobě Jokera, který doplní Vaše výherní kombinace, najdete zde i speciální funkci Respin, která se s žolíkem aktivuje. Jak to funguje? Po aktivaci výherní linie pomocí symbolu Wild se spustí tzv. funkce Respin, který ponechá Vaši výherní kombinaci na místě a otočí válci okolo. Vaše výhra se pak skládá z výherních kombinací získaných v obou otočeních a povážlivě se navýší. Celkově tak můžete získat až 500.000 Kč! Pokud však nechcete riskovat, tak začněte zvolna s minimální sázkou 1 Kč. Vyzkoušejte si automat Respin Joker zdarma a užívejte si hodiny skvělé zábavy!

Respin Joker
Respin Joker

White king

Společnost Playtech uvádí hru White King, což je 5vácový automat s 40 výherními liniemi. Principem hry je získat roztočením válců výherní kombinaci symbolů. Auto hra zobrazí možnosti volby automatických roztočení. Ve hře se uplatňuje limit maximálních výher, viz. tabulka výplat. Teoretická procentuální návratnost hráči činí 90,05 %. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě symbolů Scatter, objevuje se i v speciálu Majestic Night Free Games. Máte možnost zvláštní výplaty za 3 symboly Wild na aktivní linii. Symboly Scatter přinášejí možnost Majestic Night Free Games. Sázky jsou od 0,1 do 400 Kč. Slušné výherní kombinace lákají k odzkoušení hry a přináší šancí odnést si pěknou výhru.

White king
White king

Starburst

Starbust je 5válcový, 3liniový automat se zástupnými symboly Starbust Wild. Opakovaná roztočení, obousměrné výhry a možnost hrát na 10 pevných řadách vám dává mnoho šancí na výhru. Auto hra umožňuje odehrát libovolný počet kol, a v klidu sledujete své výhry. Teoretická návratnost k hráči 96,1 % je slušný předpoklad zisku. Otáčet můžete jednoduše mezerníkem a volit sázky v rozmezí 2 až 1000 Kč. Tento automat od společnosti NetENT je téměř legendou a velmi zdařilá grafika dává hře to pravé.

Starburst
Starburst

Dazzle Me

Společnost NetENT vytvořila úžasný video automat Dazzle Me s 5 válci a 76 bohatými sázkovými řadami. Teoretická návratnost k hráči v této hře je 96 %. Funkcemi Dazzling Wild Reels, Free Spins a Linked Reels, jsou výherními funkcemi a obohacují hru. Hra na 76 sázkových řadách, s úrovní sázky 1 – 10, může přinést bohatou výhru. Min sázka jsou 4 Kč a na Max si můžete vsadit až za 1000 Kč. Auto roztočení samozřejmě nechybí ani v této hře. Nahrazující symboly Wild jsou za všechny symboly, s výjimkou symbolů Free Spins. Drahokamy se blýskají, válce se točí, tak přidejte se hry, a odneste si nějakou slušnou výhru.

Dazzle Me
Dazzle Me

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"