X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Zhao cai jin bao

Společnost Playech uvádí hru Zhao Cai Jin Bao, což je 5válcový 9řadový automat. Auto hra nabízí možnost volby automatického roztočení. Výherní linie představují čáry přes válce. Wild symbol nahrazuje všechny ostatní symboly, včetně symbolů Scatter. Dva a více symbolů Scatter násobí celkovou sázku a výhra se přidá k výhrám z linií. Sázky jsou v rozmezí 0,5 Kč na jednu linii až po max. sázku na všechny linie, která je 225 Kč. Pěkná grafika a čínské motivy vylepšují celkový dojem ze hry. Vyzkoušejte si tento automat a vytočte si nějakou výhru.

Zhao cai jin bao
Zhao cai jin bao

Twin $pin

Výborná grafika a možnost 243 kombinací na výhru na 5 válcovém výherním video automatu Twin Spin, od vývojářů společnosti NetENT se snad vše zdařilo, vše krásně bliká a motivuje vás ke hře. Minimální vsazení je 5 Kč a 1000 Kč pro maximální sázku vám umožní plně rozvinout vaši strategii. Speciální funkce Twin Reel kombinačně s dvojčaty symbolů může vytvořit až paterčata s velkou výhru. Návratnost hráči 96,6 % taky rozhodně nepodceňujte. Auto roztočení a nahrazující symbol Wild samozřejmě nechybí ani v této hře.

Twin $pin
Twin $pin

Emoji Planet

Video automat s mechanismem Cluster Pays, od splečnosti NetENT se jmenuje Emoji Planet Video Slot. Je to 6válcový, 5řádkový video automat, obsahující funkce Avalanche Feature, zastupné symboly Wild a Sticky Wild a 5 funkcí Emoji Feature: Bomb, Pizza, Kiss Mark, Rocket a Two Hearts. Teoretická návratnost k hráči je 96.48 %. Nejsou zde žádné sázkové řady, vyhrávají shluky symbolů a úroveň sázek je v rozmezí 1-10. Proplácí se jen nejvyšší dosažená výhra za shluk. Samozřejmostí je Auto hra, s možností automatizovaného odehrání vybraného počtu kol. Minimální sázka je za 4 Kč, Maximální sázka pak je za 1000 Kč. Výherním funkcemi je hra vybavena skvěle, a nejen to dělá hru zajímavou. Výborná grafika, celkový hráčský dojem a možnost vysokých výher, vybízí ke hře.

Emoji Planet
Emoji Planet

Sázková hra Bonus Bowling

Máte dobrý odhad? Hned to zjistíme! Cílem hry Bonus Bowling je totiž uhádnout, kolik kuželek spadne po dvou hodech. Vsadit můžete na 0-3, 4-6, 7-9 nebo Spare (všechny kuželky). Možností je ještě tip na Strike, neboli si tipnout, že všechny kuželky spadnou na první pokus. Šanci na výhru můžete zvýšit tím, že vsadíte na více než jeden výsledek. Tak co, kolik jich spadne?

Sázková hra Bonus Bowling
Sázková hra Bonus Bowling

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"