X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Samba Brazil

Tvůrci od společnosti Plaltech uvádí hru Samba Brazil což je pětiválcový automat s 25 výherními liniemi. Min sázka je 0,20 Kč na jednu linii a Max sázka na všechny linie je 1000 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Obrazovka Samba Music Bonus ukazuje kombinaci symbolů potřebných ke spuštění speciálu. Obrazovka Expanding Wild Feature vysvětluje pravidla, když symboly fungují jako symboly Wild. Další funkcí hry je Mixed Pay Feature. Nechybí zde ani symboly Scatter. Teoretická procentuální návratnost k hráči činí 95,08 %. Hudební motiv hry určitě potěší hráče, množství výherních kombinací je mnoho. Neváhejte a zkuste štěstí.

Samba Brazil
Samba Brazil

White king

Společnost Playtech uvádí hru White King, což je 5vácový automat s 40 výherními liniemi. Principem hry je získat roztočením válců výherní kombinaci symbolů. Auto hra zobrazí možnosti volby automatických roztočení. Ve hře se uplatňuje limit maximálních výher, viz. tabulka výplat. Teoretická procentuální návratnost hráči činí 90,05 %. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě symbolů Scatter, objevuje se i v speciálu Majestic Night Free Games. Máte možnost zvláštní výplaty za 3 symboly Wild na aktivní linii. Symboly Scatter přinášejí možnost Majestic Night Free Games. Sázky jsou od 0,1 do 400 Kč. Slušné výherní kombinace lákají k odzkoušení hry a přináší šancí odnést si pěknou výhru.

White king
White king

Blood Suckers

Video automat s 1 až 4 sázkovými úrovněmi, Blood Suckers je 5 válcový, 3 řadkový, 25 řádkový automat od společnosti NetENT. Teoretická návratnost k hráči v této hře je 98.%. Hra má bohatou výbavu výherních funkcí, které jsou Scatter, Free Spins, Wild a Bonus Game. V Bonus Game pak zabíjíte upíry. Výhry za Scatter symboly se vyplácejí nezávisle na výsledcích sázkových řad. Wild nahrazuje jakýkoli symbol kromě symbolů Scatter a Bonusových symbolů. Sázet můžete v rozmezí Mini sázky za 5 Kč až Max sázky za 1000 Kč. Auto hra umožňuje odehrát vybraný počet kol. Nechte se vtáhnout do hry, zabíjejte upíry a vydělejte peníze.

Blood Suckers
Blood Suckers

Warloards

Video automat Warlords - Crystals of Power od společnost NetNET si okamžitě oblíbíte. Prokreslená grafika na 5válcovém 3řadkovém automatu umožňuje výhru na 30 sázkových liniích. Teoretická návratnost k hráči 96.89 % láká do hry. Re-Spins šetří finance a možnost nastavení AUTO roztočení vám umožní v klidu prožívat hru. Symboly Wild a Random overlay Wild vás taky určitě nadchnou. Symbol Scatter ve trojím provedení pak rozdává volné otočky zdarma (Free Spins). Max Bet vklad 975 Kč umožní velkou hru a ušetříte na Min Bet vkladu 3 Kč.

Warloards
Warloards

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"