X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Reel Rush

Video automat Reel Rush od společnosti NetENT dává 45 až 3125 možností výhry. Ovládáni poskytuje komfort tří možností, a to Auto hry, ovládaní mezerníkem a točícím kruhem. Výherní automat Reel Rush nemá žádné klasické sázkové řady (výherní linie), hraje se výlučně na kombinace. Nechybí zde také známé funkce nahrazujícího symbolu Wild a volného roztočení Free Spins. Teoretická návratnost k hráči 97 % Vás určitě nenechává bez šance. Vklady volíte dle libosti v rozmezí 10–1000 Kč. Nezbývá nic jiného než automat doporučit a těšit se na výhru.

Reel Rush
Reel Rush

Výherní automat Gladiator

Oblíbený velkofilm Gladiátor ožívá na výherním pětiválcovém automatu Gladiator s 25 výherními liniemi. Napínavost zaručuje nejen výborná grafika, ale také bonusové symboly a skrytá bonusová hra. Symbol Wild vám zajisté přinese výherní kombinaci. Setkají-li se na válcích tři symboly Collosea, vstupujete do hry ve hře, kde se utkáte o počet her zdarma a násobku výhry z těchto her navíc. Výherní automat Gladiator je zcela zdarma a bez omezení. Když navíc získáte na prostředních válcích automatu symbol helmy ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě, vsazená částka se znásobí. Gladiátor je zkrátka napínavý slot, který vás nepustí z arény.

Výherní automat Gladiator
Výherní automat Gladiator

Guns n Roses

Společnost NetENT přichází s vydařeným video automatem Guns N Roses. Teoretická návratnost k hráči v v této hře je pěkných 96.98 %. Sázet můžete v rozmezí 4 – 1000 Kč, což Vám umožňuje taktizovat dle libosti. Automat je 5válcový, 3řadkový s 20 fixními sázkovými řadami. Působívá je možnost zvolit si hudební podkreslení s 5 různých písní. Velká je nabídka zástupných symbolů Wild, Expanding Wilds a Apperatite for Destruktio Wild. Auto hra umožňuje automaticky odehrát vybraný počet kol. Symboly, které obohacují hru jsou Bonus, roztočení Encore Free Spins, Legend Spins, násobitel Solo a hra Crowd-Pleaser Bonus Game. Skvělá nabídka zástupných a bonusových symbolů nenechá žádného hráče v klidu, pojďte zkusit svoje štěstí a můžete si odnést i pěknou výhru.

Guns n Roses
Guns n Roses

Fruit Shop

Fruit Shop je video automat s 5 válci a 15 sázkovými řadami, kterým společnost NetENT rozšiřuje řadu automatů se symboly ovoce. Při Auto hrě, s volbou odehrání zvoleného počtu kol automaticky, můžete v klidu sledovat průběh hry. Klasické symboly Wild s násobitelem x2, zastupují všechny symboly, a výhry ze sázkových řad se shodnými symboly ovoce roztáčejí Free Spins také s násobitelem x2. Rozmezí sázek je široké 3 – 975 Kč, každému hráči umožňuje taktizovat. Hru vám usnadní Auto hra s volbou odehrání zvoleného počtu kol automaticky. Teoretická návratnost hráči v této hře je 96.7 %, tak neváhejte a pojďte rychle roztočit ovoce na válcích, ať vám přinese štěstí ve hře.

Fruit Shop
Fruit Shop

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"