X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Tennis stars

Hra, od společnosti Playtech, Tennis Stars je pětiválcový automat s 40 výherními liniemi. Symbol Wild může během hlavní hry spustit funkci Hry zdarma. Symboly Scatter během hlavní hry spouští Championship Bonus. Auto hra umožňuje roztočit válce na zvolený počet kol. Sázet můžete od 0,10 Kč na řadu až po 40 Kč na max. sázku. Teoretické procento návratnosti hráči je 95,55 %. Motivem hry je tenis, což nadchne příznivce tohoto sportu a velké množství výherních linií dělají tuto hru zajímavou pro každého hráče.

Tennis stars
Tennis stars

Secrets of Atlantis

Pětiválcový 4řádkový výherní automat se 40 výherními řadami vás ponoří do hlubin a navodí atmosféru tajemna. Rozmezí sázek 4 – 1000 Kč umožňuje zkoušet různé postupy u video výherního automatu Secrets of Atlantis od společnosti NetENT. Volba ovládání je mezi Auto hrou, ovládaní mezerníkem nebo spouštěcím kruhem. Vybavenost funkcí Highlight, zástupným symbol Nudle Wilds a Re-Spins se symboly Colossal, rozšiřují možnosti hry automatu. Teoretická návratnost k hráči 97 % provokuje ke hře, a dává příslib slušné výhry. Uklidňující grafika pak jen podtrhuje atmosféru hry.

Secrets of Atlantis
Secrets of Atlantis

Sinbad's golden voyage

Hra od Playtechu SINBAD'S Golden Voyage je automat se 6 válci a 164 způsoby, jak vyhrát. Hra má 164 výplatními řad, které jsou aktivní pro každé roztočení. Ve hře jsou zástupné symboly, a Bonus volných roztočení Leviatan. Tato hra má návratnost pro hráče o hodnotě 97,01 %. Sázky se uzavírají od 2,50 Kč a můžete to roztočit až na max. za 1000 Kč. Automatická hra ani zde nechybí. Přidány jsou souběžné hry na odlišných výplatních řadách. Bohaté možnosti výher, určitě to musíte prověřit, tak neváhejte a zkuste své štěstí.

Sinbad's golden voyage
Sinbad's golden voyage

Wild Wild West - The Great Train Heist

Wild Wild West: The Great Train Heist je 5válcový, 3řadový automat s 10 výherními řadami od společnosti NetENT. Symbol Wild připraví překvapení v podobě čtyř variant. Free Spins pak přináší Scatters a vychutnáte si radost z volných roztočení, kterou nic nenahradí. Nadšení může přinést Pick and Click umožňující výhru 5 - 50 násobku sázky. Nemusíte hrát na Max Bet za 1000 Kč i Minimální vklad 2 Kč může být solidní přispívatel do banku. Teoretická návratnost k hráči 96.7 % stojí za pozornost.

Wild Wild West - The Great Train Heist
Wild Wild West - The Great...

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"