X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Lucky Pot

Lákají Vás výherní automaty s nápadem? Pak zkuste čtyřválcový videoslot Lucky Pot. V prvé řadě se zde můžete těšit na sympatickou grafiku inspirovanou symboly skřítků, čtyřlístků a hrnci plnými zlata, ale také na možnost velké výhry. Automat Lucky Pot totiž nabízí hned 25 výherních linií a možnost výhry ve výši až 128násobku Vaší sázky! Sázky se na slotu Lucky Pot pohybují v rozmezí 1-1.000 Kč, přičemž maximální výhra sahá až do výše 500.000 Kč! Přitažlivým prvkem hry je pak symbol Mystery v podobě hrnce zlata. Pokud se tento symbol objeví ve Vašem poli 3-4x (bez ohledu na pozici), pak se můžete těšit na odměnu v podobě 1-128 násobku Vaší sázky. Jak velké máte štěstí a kolik si vytočíte? To už záleží jen na Vás!

Lucky Pot
Lucky Pot

Výherní automat Rocky

Tento pětiválcový automat si vás okamžitě získá svým jednoduchým, přehledným a stylovým provedením. Ve hře můžete svou výhru násobit, zápasit s některým s Rockyho nejznámějších protivníků nebo vše nechat tak trochu na náhodě a zkusit štěstí hádáním barvy karty (tzv. Gamble funkce).

Výherní automat Rocky
Výherní automat Rocky

Playboy Online Slot

Výherní automat Playboy jistě ocení zejména muži, avšak zahrát si jej mohou klidně i ženy. Playboy nabízí 5 válců na kterých uvidíš nejen sexy krásky, ale také Wild králíčka Playboye, se kterým získáš vždy výherní kombinaci. Automat nabízí krásných 243 výherních linií, takže možností jak získat výhru je mnoho. S Playboyem se luxusně pobavíš a máš možnost vyhrát od krásek až 25 spinů zdarma.

Playboy Online Slot
Playboy Online Slot

Sic bo

Hra od společnosti Playtech pochází ze starověké Číny. Sic Bo v čínštině znamená „pár kostek“. Maximální teoretická návratnost činí 97,22 % a minimální pak 81,02 %. Rozmezí sázek je od 0,1 do 1000 Kč. Navzdory názvu se ve hře používají kostky tři. Smysl hry je jednoduchý – sázíte na určitý výsledek hodu kostkami. Kostky se potom hodí. Pokud se objeví výsledek, na který jste vsadili – vyhráváte, pokud ne – sázku prohráváte. Pokud chcete uzavřít stejnou sázku jako v předchozím kole, můžete kliknout na tlačítko „Vsadit znovu“. Zkuste Vaše štěstí v hodu kostkami a připište si slušnou výhru.

Sic bo
Sic bo

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"