X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Dice Rush

Tříválcový výherní automat Dice Rush v sobě spojuje to nejlepší z klasických výherních automatů s moderními technologiemi. Ovocný automat z dílny vývojářů SYNOT nabízí snadné ovládání díky 5 výherním liniím a s možností vsadit si 1-1.000 Kč také výhry narůstající až do výše 500.000 Kč! O pořádnou zábavu se postará bonusový symbol Scatter v podobě kostek, který Vám přinese až 18 volných otoček (tzv. free spinů) zdarma! Nechte se pohltit ovocnou klasikou s řadou vzrušujících funkcí a vyhrávejte!

Dice Rush
Dice Rush

Sunset beach

Hra Sunset Beach je 5válcový automat s 20 liniemi od společnosti Playtech. Hra má funkci vícenásobných automatů. Válce na všech čtyřech automatech se roztočí ve stejný moment, ale zastavují se postupně. Na každém automatu se hraje se stejnou sázkou na linii a počet linií. Teoretická procentuální návratnost hráči je 95 %. Auto hra Vám zpříjemní hru. Hra má bohaté funkce Hromadných symbolů, symbolů Scatter a Free Games. Sázet můžete v rozmezí 8 – 400 Kč. Vyzkoušejte bohaté možnosti výher na vícenásobném automatu, a připište si slušnou výhru.

Sunset beach
Sunset beach

Dead Or Alive

Společnost NetENT přichází s video automatem Dead or Alive, je to 5válcový, 3řádkový automat s 9 sázkovými řadami. Hra probíhá na 9 sázkových řadách s úrovní sázek 1 až 4. Funkce, na které můžete vyhrát, jsou symboly Scatter, režim Free Spins, zastupné symboly Wild, a funkce Sticky Wild během roztočení Free Spins. Wild symboly nahrazují všechny symboly kromě symbolů Scatter. Za symboly Scatter jsou vypláceny výhry nezávisle na sázkových řadách. Teoretická návratnost k hráči je pěkných 96.8 %. Sází se od 4.5 Kč až na Max sázku za 900 Kč. Auto hru můžete v klidu sledovat, a odehrát automaticky zvolený počet kol. Atmosféra Divokého západu, kovbojské symboly, vtipná grafika, to vše Vás vtahuje do hry. Nazujte si kovbojské boty, a pojďte si zahrát, možná přijde i nějaká slušná výhra.

Dead Or Alive
Dead Or Alive

Victorious

Victorius video automat v uspořádání 3 řad a 5 válců s Auto roztočením a bez typických výherních řad, kde je výhra je tvořená kombinací symbolů., může být pro vás to pravé. Variantnost s možností 243 výherních kombinací poskytuje velký prostor pro množství výher. Automat od společnosti NetENT prozrazuje že návratnost k hráči 96,9 % může být důvod proč to nezkusit. Minimální vklad 5 Kč může dát slušnou výhru a nemluvě o hře za Max vklad 1000 Kč. Symboly Scatter a Wild, který nahrazuje všechny symboly, a Free Spin, které v kombinaci 3 na válcích aktivují další Free Spin, obohacují hru.

Victorious
Victorious

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"