X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Dead Or Alive

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Dead Or Alive - Popis hry


Společnost NetENT přichází s video automatem Dead or Alive, je to 5válcový, 3řádkový automat s 9 sázkovými řadami. Hra probíhá na 9 sázkových řadách s úrovní sázek 1 až 4. Funkce, na které můžete vyhrát, jsou symboly Scatter, režim Free Spins, zastupné symboly Wild, a funkce Sticky Wild během roztočení Free Spins. Wild symboly nahrazují všechny symboly kromě symbolů Scatter. Za symboly Scatter jsou vypláceny výhry nezávisle na sázkových řadách. Teoretická návratnost k hráči je pěkných 96.8 %. Sází se od 4.5 Kč až na Max sázku za 900 Kč. Auto hru můžete v klidu sledovat, a odehrát automaticky zvolený počet kol. Atmosféra Divokého západu, kovbojské symboly, vtipná grafika, to vše Vás vtahuje do hry. Nazujte si kovbojské boty, a pojďte si zahrát, možná přijde i nějaká slušná výhra.


Další výherní automaty zdarma


Samba Brazil

Tvůrci od společnosti Plaltech uvádí hru Samba Brazil což je pětiválcový automat s 25 výherními liniemi. Min sázka je 0,20 Kč na jednu linii a Max sázka na všechny linie je 1000 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Obrazovka Samba Music Bonus ukazuje kombinaci symbolů potřebných ke spuštění speciálu. Obrazovka Expanding Wild Feature vysvětluje pravidla, když symboly fungují jako symboly Wild. Další funkcí hry je Mixed Pay Feature. Nechybí zde ani symboly Scatter. Teoretická procentuální návratnost k hráči činí 95,08 %. Hudební motiv hry určitě potěší hráče, množství výherních kombinací je mnoho. Neváhejte a zkuste štěstí.

Samba Brazil
Samba Brazil

Jungle Spirit

Video automatu Jungle Spirit od společnosti NetENT se zvuky lesa vás okouzlí a uklidní. Bohaté možnosti Free Spins přinesou radost z volný roztočení, a další funkce Symbol Expansion, Butterfly Boost a Scatter také jednoznačně obohacují hru. Hraje se na 5válcích a 3řadách s teoretickou návratností k hráči 96,4 %. Možnost Auto roztočení vám umožní napínavé sledování hry. Rozsah sázek je rozmezí 4 Kč a Max 1000 Kč umožňuje volit různé strategie zariskovat i hrát opatrně. Vychutnejte lesní atmosféru a štěstí ve hře přijde určitě i k vám, máte k tomu 243 výherních kombinací.

Jungle Spirit
Jungle Spirit

Výherní automat A Night Out

Nejen v pátek večer je čas vyrazit si do města! Při hře na pětiválcovém automatu A night out s 20 výherními liniemi postačí trefit tři stejné symboly a výhra je vaše. Lákavé bonusy dělají hru ještě zajímavější. Symbol Scatter násobí hru a Wild nahrazuje jiný symbol. Pojďte s námi do klubu!

Výherní automat A Night Out
Výherní automat A Night Out

Playboy Online Slot

Výherní automat Playboy jistě ocení zejména muži, avšak zahrát si jej mohou klidně i ženy. Playboy nabízí 5 válců na kterých uvidíš nejen sexy krásky, ale také Wild králíčka Playboye, se kterým získáš vždy výherní kombinaci. Automat nabízí krásných 243 výherních linií, takže možností jak získat výhru je mnoho. S Playboyem se luxusně pobavíš a máš možnost vyhrát od krásek až 25 spinů zdarma.

Playboy Online Slot
Playboy Online Slot

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"