X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Výherní automat Highway Kings

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Výherní automat Highway Kings - Popis hry


Silné motory pro silné nátury, to je výherní pětiválcový automat Highway Kings s motivy nákladních aut. Kilometry a kilometry dálnic slibují výhru v podobě 9 výherních linií. Bonusové symboly vás povedou jako pomyslné ukazatele od jednoho spinu k dalšímu. Wild nahrazuje jiné symboly. Trefíte-li Bonus, dostanete se do bonusového kola o velké množství peněz. Usedněte i vy k tomuto oblíbenému automatu zdarma a bez omezení hry!


Další výherní automaty zdarma


Marilyn Monroe

Společnost Playtech uvádí hru Marilyn Monroe, pětiválcový automat s 20 liniemi. Roztočit válce lze také pomocí funkce Auto hra. Teoretické procento návratnosti hráči činí 94,10 %. Minimální sázka je od 0,20 Kč na jednu linii, až po max. sázku 1000 Kč na všechny linie. Hra má limit maximálních výher, viz. herní pravidla. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě Scatter a pomáhá dokončit výherní kombinace. Pokud se objeví na válcích dva a více symbolů Scatter, získána výplata se násobí celkovou sázkou a přidá se k výhrám z linií. Další funkcí hry je Backstage Bonus. Tak neváhejte, a pojďte to roztočit s Marilyn, možná bude výhra bohatá

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe

Jungle Spirit

Video automatu Jungle Spirit od společnosti NetENT se zvuky lesa vás okouzlí a uklidní. Bohaté možnosti Free Spins přinesou radost z volný roztočení, a další funkce Symbol Expansion, Butterfly Boost a Scatter také jednoznačně obohacují hru. Hraje se na 5válcích a 3řadách s teoretickou návratností k hráči 96,4 %. Možnost Auto roztočení vám umožní napínavé sledování hry. Rozsah sázek je rozmezí 4 Kč a Max 1000 Kč umožňuje volit různé strategie zariskovat i hrát opatrně. Vychutnejte lesní atmosféru a štěstí ve hře přijde určitě i k vám, máte k tomu 243 výherních kombinací.

Jungle Spirit
Jungle Spirit

Tennis stars

Hra, od společnosti Playtech, Tennis Stars je pětiválcový automat s 40 výherními liniemi. Symbol Wild může během hlavní hry spustit funkci Hry zdarma. Symboly Scatter během hlavní hry spouští Championship Bonus. Auto hra umožňuje roztočit válce na zvolený počet kol. Sázet můžete od 0,10 Kč na řadu až po 40 Kč na max. sázku. Teoretické procento návratnosti hráči je 95,55 %. Motivem hry je tenis, což nadchne příznivce tohoto sportu a velké množství výherních linií dělají tuto hru zajímavou pro každého hráče.

Tennis stars
Tennis stars

Výherní automat A Night Out

Nejen v pátek večer je čas vyrazit si do města! Při hře na pětiválcovém automatu A night out s 20 výherními liniemi postačí trefit tři stejné symboly a výhra je vaše. Lákavé bonusy dělají hru ještě zajímavější. Symbol Scatter násobí hru a Wild nahrazuje jiný symbol. Pojďte s námi do klubu!

Výherní automat A Night Out
Výherní automat A Night Out

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > 5-válcové automaty > Výherní automat Highway Kings

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"