X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Pharaoh's secrets

Společnost Playtech představuje další hru PHARAOH'S SECRETS jeto 5válcový 20řadkový výherní automat od společnosti Playtech. Minimální sázka na jednu linii je 0,05 Kč a na max. sázku si vsadíte 10 Kč. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolů Scatter, a dokončuje výherní kombinaci. Teoretická základní procentuální návratnost hráči je 94 %. Automatický start vybere následný počet roztočení automaticky. Výplata Scatter se násobí celkovou sázkou, a přičítá se k výhrám na linii. Bohatá vybavenost hry je i dalšími funkcemi, jako Gamble, Double, Double Half. Tak neváhejte a pojďte si vyzkoušet Faraón hru a možná Vám přinese i štěstí.

Pharaoh's secrets
Pharaoh's secrets

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Video automat Fairytale Legends: Red Riding Hood je 5válcový, 3řádkový automat s 20 sázkovými řadami, který přináší společnost NetENT. K dispozici jsou 3 náhodné funkce Fairry MagicSpin, Fairy Surprise a Fairly Wild Spins a 3 bonusové funkce Beware Wolf Bonus, Free Spins a Coin Win. Nechybí ani opětovné roztočení Sticky Wild Re-Spins a zástupné symboly Wild. Bonusová funkce dá na výběr hráči jednu ze tří truhel, Free Spin pak udělují 10 roztočení Free Spins. Min sázka je 4 Kč a Maximální sázka pak až 1000 Kč. Teoretická návratnost k hráči je v této hře 96.3%. Auto hra Vám odehraje vybraný počet kol automaticky. Bohaté možnosti výher a pohádkový dojmem hry provokuji, jít si zahrát tento zdařilý automat.

Fairytale Legends: Red Riding Hood
Fairytale Legends: Red Riding...

Moonlight Fortune

Nechte se okouzlit půlnoční magií a tajemnými hvozdy s pětiválcovým automatem Moonlight Fortune! Videoslot Moonlight Fortune se symboly elfů, jednorožců a tajemných zvířat Vám hned ze startu nabídne neuvěřitelných 20-40 výherních linií, na které můžete vsadit částku v rozmezí 5-480 Kč. Z herních funkcí zde najdete oblíbený bonusový symbol Wild v podobě elfky, který doplní jakoukoliv Vaši výherní kombinaci. Další výhodou je symbol Bonus v podobě měsíce, který Vám okamžitě přinese 6 volných otoček zdarma. Podlehněte kouzlu magických hvozdů a vytočte si až 500.000 Kč!

Moonlight Fortune
Moonlight Fortune

Joker Pro

Hrajete na 5válcích a 3řadách s 10 fixními výherní kombinacemi na video automatu Joker Pro od společnosti NetENT. Teoretickou návratností k hráči 96,80 %, musíte prostě vyzkoušet. Auto hry vám přináší pohodlí ve hře a zpříjemní celkový zážitek. Sází se na jednotlivá roztočení v rozmezí Minimální sázky 2 Kč a Maximální sázky 1000 Kč. Volná roztočení vyvolávají symboly Scatter a spouští funkci Joker Pro Re-Spins. Na funkci Hot Spot Win můžete vyhrát až 1000násobek celkové sázky. Takové výhry jistě nadchnou a vyvolávají touhu hru vyzkoušet a automat protočit. Dobrá grafika a jednoduché ovládáni pak doplňují celkový dojem ze hry.

Joker Pro
Joker Pro

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"