X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Lucky Pot

Lákají Vás výherní automaty s nápadem? Pak zkuste čtyřválcový videoslot Lucky Pot. V prvé řadě se zde můžete těšit na sympatickou grafiku inspirovanou symboly skřítků, čtyřlístků a hrnci plnými zlata, ale také na možnost velké výhry. Automat Lucky Pot totiž nabízí hned 25 výherních linií a možnost výhry ve výši až 128násobku Vaší sázky! Sázky se na slotu Lucky Pot pohybují v rozmezí 1-1.000 Kč, přičemž maximální výhra sahá až do výše 500.000 Kč! Přitažlivým prvkem hry je pak symbol Mystery v podobě hrnce zlata. Pokud se tento symbol objeví ve Vašem poli 3-4x (bez ohledu na pozici), pak se můžete těšit na odměnu v podobě 1-128 násobku Vaší sázky. Jak velké máte štěstí a kolik si vytočíte? To už záleží jen na Vás!

Lucky Pot
Lucky Pot

Silent samurai

Společnost Playtech představuje hru Silent Samurai. Je to 5válcový 9řadový automat. Minimální sázka je 0,10 Kč na linii, maximální sázka je 9 Kč na všechny linie. Teoretické procento návratnosti hráči je 95,77 %. Auto start vybere následný počet roztočení. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě symbolů Scatter a Bonus. Bonus symbol uděluje roztočení zdarma a násobitel. Pokud se na válcích objeví 3 a více symbolů Scatter, získaná výplata se násobí celkovou sázkou, a přidává se k výhrám z linií. Hra je obohacena o kouzelného a zlého nindžu. Štěstí nepřichází samo, musíte mu pomoci, což takhle zkusit tento automat.

Silent samurai
Silent samurai

Gonzo's Quest

Společnosti NetENT pro Vás připravila video automat Gonzos Quest bez klasických otáčecích válců. Hraje se na 5válcích, 3řadách a 20výherních liniích využívající hru Avalanche. Výherní funkce je Free Falls a zástupné symboly Wild také nechybí. Maximální násobitel pro Free Fall je 15. Pouze nejvyšší výhra na sázkovou řadu se vyplácí. Auto hra vám umožňuje automaticky odehrát vybraný počet kol. Hra se ovládá spouštěcím kruhem nebo mezerníkem. Teoretická návratnost k hráči v této hře je uspokojivých 96,0 %. Sázkové rozmezí je široké 4 – 1000 Kč na zatočení. Velice zdařilé grafické provedení hry umocňuje celkový hráčský dojem. Zkuste své štěstí a odneste si velkou výhru.

Gonzo's Quest
Gonzo's Quest

Warloards

Video automat Warlords - Crystals of Power od společnost NetNET si okamžitě oblíbíte. Prokreslená grafika na 5válcovém 3řadkovém automatu umožňuje výhru na 30 sázkových liniích. Teoretická návratnost k hráči 96.89 % láká do hry. Re-Spins šetří finance a možnost nastavení AUTO roztočení vám umožní v klidu prožívat hru. Symboly Wild a Random overlay Wild vás taky určitě nadchnou. Symbol Scatter ve trojím provedení pak rozdává volné otočky zdarma (Free Spins). Max Bet vklad 975 Kč umožní velkou hru a ušetříte na Min Bet vkladu 3 Kč.

Warloards
Warloards

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"