X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Moonlight Fortune

Nechte se okouzlit půlnoční magií a tajemnými hvozdy s pětiválcovým automatem Moonlight Fortune! Videoslot Moonlight Fortune se symboly elfů, jednorožců a tajemných zvířat Vám hned ze startu nabídne neuvěřitelných 20-40 výherních linií, na které můžete vsadit částku v rozmezí 5-480 Kč. Z herních funkcí zde najdete oblíbený bonusový symbol Wild v podobě elfky, který doplní jakoukoliv Vaši výherní kombinaci. Další výhodou je symbol Bonus v podobě měsíce, který Vám okamžitě přinese 6 volných otoček zdarma. Podlehněte kouzlu magických hvozdů a vytočte si až 500.000 Kč!

Moonlight Fortune
Moonlight Fortune

Výherní automat Gladiator

Oblíbený velkofilm Gladiátor ožívá na výherním pětiválcovém automatu Gladiator s 25 výherními liniemi. Napínavost zaručuje nejen výborná grafika, ale také bonusové symboly a skrytá bonusová hra. Symbol Wild vám zajisté přinese výherní kombinaci. Setkají-li se na válcích tři symboly Collosea, vstupujete do hry ve hře, kde se utkáte o počet her zdarma a násobku výhry z těchto her navíc. Výherní automat Gladiator je zcela zdarma a bez omezení. Když navíc získáte na prostředních válcích automatu symbol helmy ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě, vsazená částka se znásobí. Gladiátor je zkrátka napínavý slot, který vás nepustí z arény.

Výherní automat Gladiator
Výherní automat Gladiator

Dazzle Me

Společnost NetENT vytvořila úžasný video automat Dazzle Me s 5 válci a 76 bohatými sázkovými řadami. Teoretická návratnost k hráči v této hře je 96 %. Funkcemi Dazzling Wild Reels, Free Spins a Linked Reels, jsou výherními funkcemi a obohacují hru. Hra na 76 sázkových řadách, s úrovní sázky 1 – 10, může přinést bohatou výhru. Min sázka jsou 4 Kč a na Max si můžete vsadit až za 1000 Kč. Auto roztočení samozřejmě nechybí ani v této hře. Nahrazující symboly Wild jsou za všechny symboly, s výjimkou symbolů Free Spins. Drahokamy se blýskají, válce se točí, tak přidejte se hry, a odneste si nějakou slušnou výhru.

Dazzle Me
Dazzle Me

Twin $pin

Výborná grafika a možnost 243 kombinací na výhru na 5 válcovém výherním video automatu Twin Spin, od vývojářů společnosti NetENT se snad vše zdařilo, vše krásně bliká a motivuje vás ke hře. Minimální vsazení je 5 Kč a 1000 Kč pro maximální sázku vám umožní plně rozvinout vaši strategii. Speciální funkce Twin Reel kombinačně s dvojčaty symbolů může vytvořit až paterčata s velkou výhru. Návratnost hráči 96,6 % taky rozhodně nepodceňujte. Auto roztočení a nahrazující symbol Wild samozřejmě nechybí ani v této hře.

Twin $pin
Twin $pin

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"