X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Playboy Online Slot

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Playboy Online Slot - Popis hry


Výherní automat Playboy jistě ocení zejména muži, avšak zahrát si jej mohou klidně i ženy. Playboy nabízí 5 válců na kterých uvidíš nejen sexy krásky, ale také Wild králíčka Playboye, se kterým získáš vždy výherní kombinaci. Automat nabízí krásných 243 výherních linií, takže možností jak získat výhru je mnoho. S Playboyem se luxusně pobavíš a máš možnost vyhrát od krásek až 25 spinů zdarma.


Další výherní automaty zdarma


Magical stacks

Společnost Playtech přichází s hrou Magical Sakcks, což je 5válcový 20řadový automat. Sází se v rozmezí 0,20 Kč na jednu linii, až po max. sázku 100 Kč na všechny linie. Teoretické procento návratnosti hráči činí 95,03 %. Hra má velice bohaté funkce symbolů Wild, Scatter, Mystery, Free Games a Násobitele. Můžete použít Automatickou hru pro automatická roztočení. Cílem hry je vytočit na válcích výherní kombinace symbolů. Mnoho štěstí při hře na tomto automatu s množstvím výherních funkcí.

Magical stacks
Magical stacks

Jungle Spirit

Video automatu Jungle Spirit od společnosti NetENT se zvuky lesa vás okouzlí a uklidní. Bohaté možnosti Free Spins přinesou radost z volný roztočení, a další funkce Symbol Expansion, Butterfly Boost a Scatter také jednoznačně obohacují hru. Hraje se na 5válcích a 3řadách s teoretickou návratností k hráči 96,4 %. Možnost Auto roztočení vám umožní napínavé sledování hry. Rozsah sázek je rozmezí 4 Kč a Max 1000 Kč umožňuje volit různé strategie zariskovat i hrát opatrně. Vychutnejte lesní atmosféru a štěstí ve hře přijde určitě i k vám, máte k tomu 243 výherních kombinací.

Jungle Spirit
Jungle Spirit

Kings of Cash

Výherní automat Kings of Cash nabízí 5 válců s 15 výherními liniemi. S bonusovým symbolem Scatter, získáš zdarma 25 spinů. Speciálním bonusovým symbolem je Koruna, která vám pomůže svou výhru několikrát vynásobit. Symbol, který nahradí jiný symbol tak aby vznikla výherní kombinace má podobu King of Cash. Při každé výhře máte možnost zariskovat a tipnout si zda padne barva červená nebo černá.

Kings of Cash
Kings of Cash

Ace ventura pet detective

Automat s 5 válci a 243 výherními liniemi Ace Ventura od společnosti Playtech, nabízí velké množství funkcí. Hra má 3 speciální funkce, jako přátelé z džungle, lstivá procházka a LOSER! Symboly Scatter na válcích přinášejí 7 her zdarma a symboly Animal Modifier vylepšují hry zdarma. Wild nahrazuje kterýkoliv symbol, kromě symbolů Scatter a symbolů Animal Modifiers. Cílem hry je získat roztočením válců vyhrávající kombinace symbolů. Teoretická návratnost hráči činí 96,18 %. Minimální celková částka sázky je 8 Kč a max. celková částka pak činí 1000 Kč. Automatická hra umožňuje volbu automatických roztočení. Pojďte to roztočit na válcích se symboly zvířat a bohatými možnostmi výher.

Ace ventura pet detective
Ace ventura pet detective

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > 5-válcové automaty > Playboy Online Slot

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"