X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Dice Rush

Tříválcový výherní automat Dice Rush v sobě spojuje to nejlepší z klasických výherních automatů s moderními technologiemi. Ovocný automat z dílny vývojářů SYNOT nabízí snadné ovládání díky 5 výherním liniím a s možností vsadit si 1-1.000 Kč také výhry narůstající až do výše 500.000 Kč! O pořádnou zábavu se postará bonusový symbol Scatter v podobě kostek, který Vám přinese až 18 volných otoček (tzv. free spinů) zdarma! Nechte se pohltit ovocnou klasikou s řadou vzrušujících funkcí a vyhrávejte!

Dice Rush
Dice Rush

Pharaoh's secrets

Společnost Playtech představuje další hru PHARAOH'S SECRETS jeto 5válcový 20řadkový výherní automat od společnosti Playtech. Minimální sázka na jednu linii je 0,05 Kč a na max. sázku si vsadíte 10 Kč. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolů Scatter, a dokončuje výherní kombinaci. Teoretická základní procentuální návratnost hráči je 94 %. Automatický start vybere následný počet roztočení automaticky. Výplata Scatter se násobí celkovou sázkou, a přičítá se k výhrám na linii. Bohatá vybavenost hry je i dalšími funkcemi, jako Gamble, Double, Double Half. Tak neváhejte a pojďte si vyzkoušet Faraón hru a možná Vám přinese i štěstí.

Pharaoh's secrets
Pharaoh's secrets

Výherní automat A Night Out

Nejen v pátek večer je čas vyrazit si do města! Při hře na pětiválcovém automatu A night out s 20 výherními liniemi postačí trefit tři stejné symboly a výhra je vaše. Lákavé bonusy dělají hru ještě zajímavější. Symbol Scatter násobí hru a Wild nahrazuje jiný symbol. Pojďte s námi do klubu!

Výherní automat A Night Out
Výherní automat A Night Out

Starburst

Starbust je 5válcový, 3liniový automat se zástupnými symboly Starbust Wild. Opakovaná roztočení, obousměrné výhry a možnost hrát na 10 pevných řadách vám dává mnoho šancí na výhru. Auto hra umožňuje odehrát libovolný počet kol, a v klidu sledujete své výhry. Teoretická návratnost k hráči 96,1 % je slušný předpoklad zisku. Otáčet můžete jednoduše mezerníkem a volit sázky v rozmezí 2 až 1000 Kč. Tento automat od společnosti NetENT je téměř legendou a velmi zdařilá grafika dává hře to pravé.

Starburst
Starburst

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"