X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Marilyn Monroe

Společnost Playtech uvádí hru Marilyn Monroe, pětiválcový automat s 20 liniemi. Roztočit válce lze také pomocí funkce Auto hra. Teoretické procento návratnosti hráči činí 94,10 %. Minimální sázka je od 0,20 Kč na jednu linii, až po max. sázku 1000 Kč na všechny linie. Hra má limit maximálních výher, viz. herní pravidla. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě Scatter a pomáhá dokončit výherní kombinace. Pokud se objeví na válcích dva a více symbolů Scatter, získána výplata se násobí celkovou sázkou a přidá se k výhrám z linií. Další funkcí hry je Backstage Bonus. Tak neváhejte, a pojďte to roztočit s Marilyn, možná bude výhra bohatá

Marilyn Monroe
Marilyn Monroe

Motorhead

Motorhead video výherní automat s 5válci a 76 pevně danými řadami od společnosti NetENT vám i zahraje, má možnost Rock Mode, který umožňuje poslouchat rockovou hudební kulisu. Teoretická návratnost k hráči je slušných 96,98 %. Sázet můžete v rozmezí 4-1000 Kč, což vám umožní rozvinout vaši herní strategií. Hra se můžete spouštět mezerníkem, spin kolečkem nebo v Auto režimu. Zástupné symboly Wild nesmějí chybět ani zde. Speciální funkce Bomber Feature a Mystery Reek Feature rozšiřují možnosti výhry. Free Spins točí zadarmo a přinesou radost ze hry. Pojďte vyzkoušet své štěstí a poslechněte si při tom kvalitní rock.

Motorhead
Motorhead

Jack Hammer 2 Fishy Business

Video automat od společnosti NetENT Jack Hammer 2 Fishy Business je 99 řádkový video hrací automat s 3 řadami, využívající 15 nezávislých válců. Hra probíhá na na 99 sázkových řadách s možností 10 sázkových úrovní. Teoretická návratnost k hráči v této hře je 97,07 %. Symbolem Free Spins je symbol Scatter. Funkce Sticky Win přináší další možnost výhry. Pomocí funkce Auto hra lze odehrát vybraný počet kol, a v klidu se můžete sledovat grafickou zdařilost hry. Minimální sázkou 10 Kč, můžete automat otestovat, a na Max sázku hrajete za 1000 Kč. Symboly Wild a Random Wild mají i tady nahrazující funkce. Tak nezbývá než si automat zahrát a zkusit svoje štěstí ve hře.

Jack Hammer 2 Fishy Business
Jack Hammer 2 Fishy Business

Joker Pro

Hrajete na 5válcích a 3řadách s 10 fixními výherní kombinacemi na video automatu Joker Pro od společnosti NetENT. Teoretickou návratností k hráči 96,80 %, musíte prostě vyzkoušet. Auto hry vám přináší pohodlí ve hře a zpříjemní celkový zážitek. Sází se na jednotlivá roztočení v rozmezí Minimální sázky 2 Kč a Maximální sázky 1000 Kč. Volná roztočení vyvolávají symboly Scatter a spouští funkci Joker Pro Re-Spins. Na funkci Hot Spot Win můžete vyhrát až 1000násobek celkové sázky. Takové výhry jistě nadchnou a vyvolávají touhu hru vyzkoušet a automat protočit. Dobrá grafika a jednoduché ovládáni pak doplňují celkový dojem ze hry.

Joker Pro
Joker Pro

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"