X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Kong

Hra Kong The Eighth Wonder of The Word je pětiválcový automat s 20 výherními liniemi od společnosti Playtech. Určitě stojí vyzkoušet tuto hru s bohatými výherními možnostmi se spoustou funkcí. Válce lze roztočit buď klasicky nebo pomocí Automatické hry. Hra má spoustu funkcí jako Jungle Mode a Big City Mode, symboly Wild a Scatter, speciál Wild Jungle Respins a Skull Island Bonus. Teoretická procentuální návratnost hráči je 95,50 %. Neváhejte a roztočte hru, mnoho štěstí při Kong hře.

Kong
Kong

Zhao Cai Jin Bao

Společnost Playech uvádí hru Zhao Cai Jin Bao, což je 5válcový 9řadový automat. Auto hra nabízí možnost volby automatického roztočení. Výherní linie představují čáry přes válce. Wild symbol nahrazuje všechny ostatní symboly, včetně symbolů Scatter. Dva a více symbolů Scatter násobí celkovou sázku a výhra se přidá k výhrám z linií. Sázky jsou v rozmezí 0.5 Kč na jednu linii až po Max sázku na všechny linie, která je 225 Kč. Pěkná grafika a čínské motivy vylepšují celkový dojem ze hry. Vyzkoušejte si tento automat a vytočte si nějakou výhru.

Zhao Cai Jin Bao
Zhao Cai Jin Bao

Výherní automat Gladiator

Oblíbený velkofilm Gladiátor ožívá na výherním pětiválcovém automatu Gladiator s 25 výherními liniemi. Napínavost zaručuje nejen výborná grafika, ale také bonusové symboly a skrytá bonusová hra. Symbol Wild vám zajisté přinese výherní kombinaci. Setkají-li se na válcích tři symboly Collosea, vstupujete do hry ve hře, kde se utkáte o počet her zdarma a násobku výhry z těchto her navíc. Výherní automat Gladiator je zcela zdarma a bez omezení. Když navíc získáte na prostředních válcích automatu symbol helmy ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě, vsazená částka se znásobí. Gladiátor je zkrátka napínavý slot, který vás nepustí z arény.

Výherní automat Gladiator
Výherní automat Gladiator

Americká ruleta

Společnost Playtech přichází s Prémiovou americkou ruletou. Principem hry je uhodnout, kde se zastaví kulička na ruletovém kole. Teoretická návratnost hráči je činí 92,11 % pro sázku Five Bet a 94,74 % pro všechny ostatní sázky. Ruletový stůl je rozdělen na dvě části – ruletové kolo a schéma. Hra využívá americké schéma, které má jednu nulu a dvojitou nulu. Ruletové schéma je oblast na stole, kde hráči umísťují své sázky. Oblíbené sázky umožňují uložit až čtyři sady sázek, které můžete poté umístit na stůl pouhým kliknutím tlačítka. Další funkcí je Automatická hra, která nabízí dva režimy automatické hry, a to jednoduchou a pokročilou. V jednoduchém režimu můžete vybrat počet kol, které budou odehrány. Při pokročilém režimu můžete nastavit podmínky např. velké výhry nebo změnu celkového zůstatku k počtu odehraných kol. Sázky jsou určeny pro každé herní pole zvlášť a ukáží se hodnoty minimální a maximální sázky při najetí kurzoru na pozici pole.

Americká ruleta
Americká ruleta

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"