X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Pharaoh's secrets

Společnost Playtech představuje další hru PHARAOH'S SECRETS jeto 5válcový 20řadkový výherní automat od společnosti Playtech. Minimální sázka na jednu linii je 0,05 Kč a na max. sázku si vsadíte 10 Kč. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolů Scatter, a dokončuje výherní kombinaci. Teoretická základní procentuální návratnost hráči je 94 %. Automatický start vybere následný počet roztočení automaticky. Výplata Scatter se násobí celkovou sázkou, a přičítá se k výhrám na linii. Bohatá vybavenost hry je i dalšími funkcemi, jako Gamble, Double, Double Half. Tak neváhejte a pojďte si vyzkoušet Faraón hru a možná Vám přinese i štěstí.

Pharaoh's secrets
Pharaoh's secrets

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Video automat Fairytale Legends: Red Riding Hood je 5válcový, 3řádkový automat s 20 sázkovými řadami, který přináší společnost NetENT. K dispozici jsou 3 náhodné funkce Fairry MagicSpin, Fairy Surprise a Fairly Wild Spins a 3 bonusové funkce Beware Wolf Bonus, Free Spins a Coin Win. Nechybí ani opětovné roztočení Sticky Wild Re-Spins a zástupné symboly Wild. Bonusová funkce dá na výběr hráči jednu ze tří truhel, Free Spin pak udělují 10 roztočení Free Spins. Min sázka je 4 Kč a Maximální sázka pak až 1000 Kč. Teoretická návratnost k hráči je v této hře 96.3%. Auto hra Vám odehraje vybraný počet kol automaticky. Bohaté možnosti výher a pohádkový dojmem hry provokuji, jít si zahrát tento zdařilý automat.

Fairytale Legends: Red Riding Hood
Fairytale Legends: Red Riding...

Playboy Online Slot

Výherní automat Playboy jistě ocení zejména muži, avšak zahrát si jej mohou klidně i ženy. Playboy nabízí 5 válců na kterých uvidíš nejen sexy krásky, ale také Wild králíčka Playboye, se kterým získáš vždy výherní kombinaci. Automat nabízí krásných 243 výherních linií, takže možností jak získat výhru je mnoho. S Playboyem se luxusně pobavíš a máš možnost vyhrát od krásek až 25 spinů zdarma.

Playboy Online Slot
Playboy Online Slot

Dazzle Me

Společnost NetENT vytvořila úžasný video automat Dazzle Me s 5 válci a 76 bohatými sázkovými řadami. Teoretická návratnost k hráči v této hře je 96 %. Funkcemi Dazzling Wild Reels, Free Spins a Linked Reels, jsou výherními funkcemi a obohacují hru. Hra na 76 sázkových řadách, s úrovní sázky 1 – 10, může přinést bohatou výhru. Min sázka jsou 4 Kč a na Max si můžete vsadit až za 1000 Kč. Auto roztočení samozřejmě nechybí ani v této hře. Nahrazující symboly Wild jsou za všechny symboly, s výjimkou symbolů Free Spins. Drahokamy se blýskají, válce se točí, tak přidejte se hry, a odneste si nějakou slušnou výhru.

Dazzle Me
Dazzle Me

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"