X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Ze zákulisí

8 zajímavostí ze světa hazardu a výherních automatů

20. 4.

 

8 zajímavostí ze světa hazardu a výherních automatů | Je vám on-line hraní blízké? Věděli jste, že u nás se hraje úplně jinak než za hranicemi? Přinášíme vám několik zajímavostí, o kterých jste možná nikdy neslyšeli. Být informovaný, znamená být dobře připravený.Je vám on-line hraní blízké? Věděli jste, že u nás se hraje úplně jinak než za hranicemi? Přinášíme vám několik zajímavostí, o kterých jste možná nikdy neslyšeli. Být informovaný, znamená být dobře připravený. 

Nejhranější výherní automaty online

27. 1.

 

Nejhranější výherní automaty online | Většina začátečníků na výherních automatech zkouší nejprve nejjednodušší 3-válcové výherní automaty zdarma bez registrace. Z široké nabídky jsou však mnozí začínající hráči zmatení. Ve stejné situaci se také ocitají zkušení hráči, kteří již pocit napětí a legrace ve fun módu dobře znají a chtějí hrát o skutečné peníze. Který z výherních automatů si vybrat? Nabízíme vám TOP 5 tříválců u nás! Většina začátečníků na výherních automatech zkouší nejprve nejjednodušší 3-válcové výherní automaty zdarma bez registrace. Z široké nabídky jsou však mnozí začínající hráči zmatení. Ve stejné situaci se také ocitají zkušení hráči, kteří již pocit napětí a legrace ve fun módu dobře znají a chtějí hrát o skutečné peníze. Který z výherních automatů si vybrat? Nabízíme vám TOP 5 tříválců u nás!  

Jsou online kasína bezpečná?

14. 1.

 

Jsou online kasína bezpečná? | Vybrali jste si kasíno pro hru a váháte, zda přejít z fun módu, tedy hry zdarma bez registrace, do hry o skutečné peníze. Hlavou vám letí otázky: Jsou online platby v kasínu bezpečné? Jak kasíno chrání informace, které jim o sobě poskytnu? Jak se brání před útoky hackerů? BEZPEČNĚ. Posuďte sami. A nejen to, kasína se navíc musejí chovat ke svým hráčům férově. Vybrali jste si kasíno pro hru a váháte, zda přejít z fun módu, tedy hry zdarma bez registrace, do hry o skutečné peníze. Hlavou vám letí otázky: Jsou online platby v kasínu bezpečné? Jak kasíno chrání informace, které jim o sobě poskytnu? Jak se brání před útoky hackerů? BEZPEČNĚ. Posuďte sami. A nejen to, kasína se navíc musejí chovat ke svým hráčům férově.  

Vyhrál jsem! Proč musím doložit svou totožnost?

12. 1.

 

Vyhrál jsem! Proč musím doložit svou totožnost? | Vyhrál jsem! Skvělé! Ale co to? Kasíno si chce ověřit mou totožnost! Nemusíte se ničeho obávat, neudělali jste nic špatně. Ověření totožnosti hráče, neboli Know Your Customer (KYC), po vašem online kasínu vyžaduje Úřad pro loterie a hry na Maltě, který vydává většině evropským online kasínům licence pro jejich činnost. Na co se musíte připravit?  Vyhrál jsem! Skvělé! Ale co to? Kasíno si chce ověřit mou totožnost! Nemusíte se ničeho obávat, neudělali jste nic špatně. Ověření totožnosti hráče, neboli Know Your Customer (KYC), po vašem online kasínu vyžaduje Úřad pro loterie a hry na Maltě, který vydává většině evropským online kasínům licence pro jejich činnost. Na co se musíte připravit?  

Hazard a zákony ve světe: Co se chystá?

5. 1.

 

Hazard a zákony ve světe: Co se chystá? | Ve světě hazardu, kasín a heren se točí velké peníze. Mnohými zákonodárci je proto toto odvětví vnímáno jako jakási finanční injekce pomáhající národní ekonomice a státnímu rozpočtu. Není divu, že v mnoha zemích čas od času řeší politici výši zdanění hazardního průmyslu i otázky (nutnosti) jeho regulace. Česká republika tak v tomto ohledu není jedinou zemí, kde si její čelní představitelé vzpomenou na hazard ve chvíli, kdy musí řešit ekonomické potíže. Kde ještě ve světě je letos hazard žhavým politickým tématem? Ve světě hazardu, kasín a heren se točí velké peníze. Mnohými zákonodárci je proto toto odvětví vnímáno jako jakási finanční injekce pomáhající národní ekonomice a státnímu rozpočtu. Není divu, že v mnoha zemích čas od času řeší politici výši zdanění hazardního průmyslu i otázky (nutnosti) jeho regulace. Česká republika tak v tomto ohledu není jedinou zemí, kde si její čelní představitelé vzpomenou na hazard ve chvíli, kdy musí řešit ekonomické potíže. Kde ještě ve světě je letos hazard žhavým politickým tématem?  

Starší články

Novější články

celkem: 21limit: 5MAX: 5Actual: 4

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY
S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"