X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Ace ventura pet detective

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Ace ventura pet detective - Popis hry


Automat s 5 válci a 243 výherními liniemi Ace Ventura od společnosti Playtech, nabízí velké množství funkcí. Hra má 3 speciální funkce, jako přátelé z džungle, lstivá procházka a LOSER! Symboly Scatter na válcích přinášejí 7 her zdarma a symboly Animal Modifier vylepšují hry zdarma. Wild nahrazuje kterýkoliv symbol, kromě symbolů Scatter a symbolů Animal Modifiers. Cílem hry je získat roztočením válců vyhrávající kombinace symbolů. Teoretická návratnost hráči činí 96,18 %. Minimální celková částka sázky je 8 Kč a max. celková částka pak činí 1000 Kč. Automatická hra umožňuje volbu automatických roztočení. Pojďte to roztočit na válcích se symboly zvířat a bohatými možnostmi výher.


Další výherní automaty zdarma


Samba Brazil

Tvůrci od společnosti Plaltech uvádí hru Samba Brazil což je pětiválcový automat s 25 výherními liniemi. Min sázka je 0,20 Kč na jednu linii a Max sázka na všechny linie je 1000 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Obrazovka Samba Music Bonus ukazuje kombinaci symbolů potřebných ke spuštění speciálu. Obrazovka Expanding Wild Feature vysvětluje pravidla, když symboly fungují jako symboly Wild. Další funkcí hry je Mixed Pay Feature. Nechybí zde ani symboly Scatter. Teoretická procentuální návratnost k hráči činí 95,08 %. Hudební motiv hry určitě potěší hráče, množství výherních kombinací je mnoho. Neváhejte a zkuste štěstí.

Samba Brazil
Samba Brazil

Výherní automat Highway Kings

Silné motory pro silné nátury, to je výherní pětiválcový automat Highway Kings s motivy nákladních aut. Kilometry a kilometry dálnic slibují výhru v podobě 9 výherních linií. Bonusové symboly vás povedou jako pomyslné ukazatele od jednoho spinu k dalšímu. Wild nahrazuje jiné symboly. Trefíte-li Bonus, dostanete se do bonusového kola o velké množství peněz. Usedněte i vy k tomuto oblíbenému automatu zdarma a bez omezení hry!

Výherní automat Highway Kings
Výherní automat Highway Kings

Secrets of Atlantis

Pětiválcový 4řádkový výherní automat se 40 výherními řadami vás ponoří do hlubin a navodí atmosféru tajemna. Rozmezí sázek 4 – 1000 Kč umožňuje zkoušet různé postupy u video výherního automatu Secrets of Atlantis od společnosti NetENT. Volba ovládání je mezi Auto hrou, ovládaní mezerníkem nebo spouštěcím kruhem. Vybavenost funkcí Highlight, zástupným symbol Nudle Wilds a Re-Spins se symboly Colossal, rozšiřují možnosti hry automatu. Teoretická návratnost k hráči 97 % provokuje ke hře, a dává příslib slušné výhry. Uklidňující grafika pak jen podtrhuje atmosféru hry.

Secrets of Atlantis
Secrets of Atlantis

Výherní automat A Night Out

Nejen v pátek večer je čas vyrazit si do města! Při hře na pětiválcovém automatu A night out s 20 výherními liniemi postačí trefit tři stejné symboly a výhra je vaše. Lákavé bonusy dělají hru ještě zajímavější. Symbol Scatter násobí hru a Wild nahrazuje jiný symbol. Pojďte s námi do klubu!

Výherní automat A Night Out
Výherní automat A Night Out

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > 5-válcové automaty > Ace ventura pet detective

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"