X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Reel Rush

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Reel Rush - Popis hry


Video automat Reel Rush od společnosti NetENT dává 45 až 3125 možností výhry. Ovládáni poskytuje komfort tří možností, a to Auto hry, ovládaní mezerníkem a točícím kruhem. Výherní automat Reel Rush nemá žádné klasické sázkové řady (výherní linie), hraje se výlučně na kombinace. Nechybí zde také známé funkce nahrazujícího symbolu Wild a volného roztočení Free Spins. Teoretická návratnost k hráči 97 % Vás určitě nenechává bez šance. Vklady volíte dle libosti v rozmezí 10–1000 Kč. Nezbývá nic jiného než automat doporučit a těšit se na výhru.


Další výherní automaty zdarma


Výherní automat Highway Kings

Silné motory pro silné nátury, to je výherní pětiválcový automat Highway Kings s motivy nákladních aut. Kilometry a kilometry dálnic slibují výhru v podobě 9 výherních linií. Bonusové symboly vás povedou jako pomyslné ukazatele od jednoho spinu k dalšímu. Wild nahrazuje jiné symboly. Trefíte-li Bonus, dostanete se do bonusového kola o velké množství peněz. Usedněte i vy k tomuto oblíbenému automatu zdarma a bez omezení hry!

Výherní automat Highway Kings
Výherní automat Highway Kings

Moonlight Fortune

Nechte se okouzlit půlnoční magií a tajemnými hvozdy s pětiválcovým automatem Moonlight Fortune! Videoslot Moonlight Fortune se symboly elfů, jednorožců a tajemných zvířat Vám hned ze startu nabídne neuvěřitelných 20-40 výherních linií, na které můžete vsadit částku v rozmezí 5-480 Kč. Z herních funkcí zde najdete oblíbený bonusový symbol Wild v podobě elfky, který doplní jakoukoliv Vaši výherní kombinaci. Další výhodou je symbol Bonus v podobě měsíce, který Vám okamžitě přinese 6 volných otoček zdarma. Podlehněte kouzlu magických hvozdů a vytočte si až 500.000 Kč!

Moonlight Fortune
Moonlight Fortune

Zhao cai jin bao

Společnost Playech uvádí hru Zhao Cai Jin Bao, což je 5válcový 9řadový automat. Auto hra nabízí možnost volby automatického roztočení. Výherní linie představují čáry přes válce. Wild symbol nahrazuje všechny ostatní symboly, včetně symbolů Scatter. Dva a více symbolů Scatter násobí celkovou sázku a výhra se přidá k výhrám z linií. Sázky jsou v rozmezí 0,5 Kč na jednu linii až po max. sázku na všechny linie, která je 225 Kč. Pěkná grafika a čínské motivy vylepšují celkový dojem ze hry. Vyzkoušejte si tento automat a vytočte si nějakou výhru.

Zhao cai jin bao
Zhao cai jin bao

Ace ventura pet detective

Automat s 5 válci a 243 výherními liniemi Ace Ventura od společnosti Playtech, nabízí velké množství funkcí. Hra má 3 speciální funkce, jako přátelé z džungle, lstivá procházka a LOSER! Symboly Scatter na válcích přinášejí 7 her zdarma a symboly Animal Modifier vylepšují hry zdarma. Wild nahrazuje kterýkoliv symbol, kromě symbolů Scatter a symbolů Animal Modifiers. Cílem hry je získat roztočením válců vyhrávající kombinace symbolů. Teoretická návratnost hráči činí 96,18 %. Minimální celková částka sázky je 8 Kč a max. celková částka pak činí 1000 Kč. Automatická hra umožňuje volbu automatických roztočení. Pojďte to roztočit na válcích se symboly zvířat a bohatými možnostmi výher.

Ace ventura pet detective
Ace ventura pet detective

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"