X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Lucky Pot

Lákají Vás výherní automaty s nápadem? Pak zkuste čtyřválcový videoslot Lucky Pot. V prvé řadě se zde můžete těšit na sympatickou grafiku inspirovanou symboly skřítků, čtyřlístků a hrnci plnými zlata, ale také na možnost velké výhry. Automat Lucky Pot totiž nabízí hned 25 výherních linií a možnost výhry ve výši až 128násobku Vaší sázky! Sázky se na slotu Lucky Pot pohybují v rozmezí 1-1.000 Kč, přičemž maximální výhra sahá až do výše 500.000 Kč! Přitažlivým prvkem hry je pak symbol Mystery v podobě hrnce zlata. Pokud se tento symbol objeví ve Vašem poli 3-4x (bez ohledu na pozici), pak se můžete těšit na odměnu v podobě 1-128 násobku Vaší sázky. Jak velké máte štěstí a kolik si vytočíte? To už záleží jen na Vás!

Lucky Pot
Lucky Pot

Samba Brazil

Tvůrci od společnosti Plaltech uvádí hru Samba Brazil což je pětiválcový automat s 25 výherními liniemi. Min sázka je 0,20 Kč na jednu linii a Max sázka na všechny linie je 1000 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Obrazovka Samba Music Bonus ukazuje kombinaci symbolů potřebných ke spuštění speciálu. Obrazovka Expanding Wild Feature vysvětluje pravidla, když symboly fungují jako symboly Wild. Další funkcí hry je Mixed Pay Feature. Nechybí zde ani symboly Scatter. Teoretická procentuální návratnost k hráči činí 95,08 %. Hudební motiv hry určitě potěší hráče, množství výherních kombinací je mnoho. Neváhejte a zkuste štěstí.

Samba Brazil
Samba Brazil

Joker Pro

Hrajete na 5válcích a 3řadách s 10 fixními výherní kombinacemi na video automatu Joker Pro od společnosti NetENT. Teoretickou návratností k hráči 96,80 %, musíte prostě vyzkoušet. Auto hry vám přináší pohodlí ve hře a zpříjemní celkový zážitek. Sází se na jednotlivá roztočení v rozmezí Minimální sázky 2 Kč a Maximální sázky 1000 Kč. Volná roztočení vyvolávají symboly Scatter a spouští funkci Joker Pro Re-Spins. Na funkci Hot Spot Win můžete vyhrát až 1000násobek celkové sázky. Takové výhry jistě nadchnou a vyvolávají touhu hru vyzkoušet a automat protočit. Dobrá grafika a jednoduché ovládáni pak doplňují celkový dojem ze hry.

Joker Pro
Joker Pro

Legend of SHANGRI-LA

Legend of Shangri-La: Cluster Pays je video automat s mechanismem Cluster Pays disponující 6válci a 5řadky. Pro teoretickou návratnost k hráči 96,59 % a nádhernou grafiku je tento automat velice oblíben. Povzbuzující ke hře je, že zde nejsou žádné klasické sázkové řady, ale vyhrávají kombinace symbolů. Společnost NetENT vybavila automat možností sázek v rozmezí 2 – 1000 Kč s možností komfortu Auto roztočení. Funkce, která jen tak jinde nenajdete, Sticky RE-Spins, Random Substitutions, Nudge Reel a Free Spins rozšiřují možnost výhry.

Legend of SHANGRI-LA
Legend of SHANGRI-LA

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"