X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Ace ventura pet detective

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Ace ventura pet detective - Popis hry


Automat s 5 válci a 243 výherními liniemi Ace Ventura od společnosti Playtech, nabízí velké množství funkcí. Hra má 3 speciální funkce, jako přátelé z džungle, lstivá procházka a LOSER! Symboly Scatter na válcích přinášejí 7 her zdarma a symboly Animal Modifier vylepšují hry zdarma. Wild nahrazuje kterýkoliv symbol, kromě symbolů Scatter a symbolů Animal Modifiers. Cílem hry je získat roztočením válců vyhrávající kombinace symbolů. Teoretická návratnost hráči činí 96,18 %. Minimální celková částka sázky je 8 Kč a max. celková částka pak činí 1000 Kč. Automatická hra umožňuje volbu automatických roztočení. Pojďte to roztočit na válcích se symboly zvířat a bohatými možnostmi výher.


Další výherní automaty zdarma


Moonlight Fortune

Nechte se okouzlit půlnoční magií a tajemnými hvozdy s pětiválcovým automatem Moonlight Fortune! Videoslot Moonlight Fortune se symboly elfů, jednorožců a tajemných zvířat Vám hned ze startu nabídne neuvěřitelných 20-40 výherních linií, na které můžete vsadit částku v rozmezí 5-480 Kč. Z herních funkcí zde najdete oblíbený bonusový symbol Wild v podobě elfky, který doplní jakoukoliv Vaši výherní kombinaci. Další výhodou je symbol Bonus v podobě měsíce, který Vám okamžitě přinese 6 volných otoček zdarma. Podlehněte kouzlu magických hvozdů a vytočte si až 500.000 Kč!

Moonlight Fortune
Moonlight Fortune

Tennis stars

Hra, od společnosti Playtech, Tennis Stars je pětiválcový automat s 40 výherními liniemi. Symbol Wild může během hlavní hry spustit funkci Hry zdarma. Symboly Scatter během hlavní hry spouští Championship Bonus. Auto hra umožňuje roztočit válce na zvolený počet kol. Sázet můžete od 0,10 Kč na řadu až po 40 Kč na max. sázku. Teoretické procento návratnosti hráči je 95,55 %. Motivem hry je tenis, což nadchne příznivce tohoto sportu a velké množství výherních linií dělají tuto hru zajímavou pro každého hráče.

Tennis stars
Tennis stars

Gonzo's Quest

Společnosti NetENT pro Vás připravila video automat Gonzos Quest bez klasických otáčecích válců. Hraje se na 5válcích, 3řadách a 20výherních liniích využívající hru Avalanche. Výherní funkce je Free Falls a zástupné symboly Wild také nechybí. Maximální násobitel pro Free Fall je 15. Pouze nejvyšší výhra na sázkovou řadu se vyplácí. Auto hra vám umožňuje automaticky odehrát vybraný počet kol. Hra se ovládá spouštěcím kruhem nebo mezerníkem. Teoretická návratnost k hráči v této hře je uspokojivých 96,0 %. Sázkové rozmezí je široké 4 – 1000 Kč na zatočení. Velice zdařilé grafické provedení hry umocňuje celkový hráčský dojem. Zkuste své štěstí a odneste si velkou výhru.

Gonzo's Quest
Gonzo's Quest

Výherní automat A Night Out

Nejen v pátek večer je čas vyrazit si do města! Při hře na pětiválcovém automatu A night out s 20 výherními liniemi postačí trefit tři stejné symboly a výhra je vaše. Lákavé bonusy dělají hru ještě zajímavější. Symbol Scatter násobí hru a Wild nahrazuje jiný symbol. Pojďte s námi do klubu!

Výherní automat A Night Out
Výherní automat A Night Out

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > 5-válcové automaty > Ace ventura pet detective

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"