X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Výherní automat Gladiator

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Výherní automat Gladiator - Popis hry


Oblíbený velkofilm Gladiátor ožívá na výherním pětiválcovém automatu Gladiator s 25 výherními liniemi. Napínavost zaručuje nejen výborná grafika, ale také bonusové symboly a skrytá bonusová hra. Symbol Wild vám zajisté přinese výherní kombinaci. Setkají-li se na válcích tři symboly Collosea, vstupujete do hry ve hře, kde se utkáte o počet her zdarma a násobku výhry z těchto her navíc. Výherní automat Gladiator je zcela zdarma a bez omezení. Když navíc získáte na prostředních válcích automatu symbol helmy ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě, vsazená částka se znásobí. Gladiátor je zkrátka napínavý slot, který vás nepustí z arény.


Další výherní automaty zdarma


Jungle Spirit

Video automatu Jungle Spirit od společnosti NetENT se zvuky lesa vás okouzlí a uklidní. Bohaté možnosti Free Spins přinesou radost z volný roztočení, a další funkce Symbol Expansion, Butterfly Boost a Scatter také jednoznačně obohacují hru. Hraje se na 5válcích a 3řadách s teoretickou návratností k hráči 96,4 %. Možnost Auto roztočení vám umožní napínavé sledování hry. Rozsah sázek je rozmezí 4 Kč a Max 1000 Kč umožňuje volit různé strategie zariskovat i hrát opatrně. Vychutnejte lesní atmosféru a štěstí ve hře přijde určitě i k vám, máte k tomu 243 výherních kombinací.

Jungle Spirit
Jungle Spirit

Výherní automat Highway Kings

Silné motory pro silné nátury, to je výherní pětiválcový automat Highway Kings s motivy nákladních aut. Kilometry a kilometry dálnic slibují výhru v podobě 9 výherních linií. Bonusové symboly vás povedou jako pomyslné ukazatele od jednoho spinu k dalšímu. Wild nahrazuje jiné symboly. Trefíte-li Bonus, dostanete se do bonusového kola o velké množství peněz. Usedněte i vy k tomuto oblíbenému automatu zdarma a bez omezení hry!

Výherní automat Highway Kings
Výherní automat Highway Kings

Kings of Cash

Výherní automat Kings of Cash nabízí 5 válců s 15 výherními liniemi. S bonusovým symbolem Scatter, získáš zdarma 25 spinů. Speciálním bonusovým symbolem je Koruna, která vám pomůže svou výhru několikrát vynásobit. Symbol, který nahradí jiný symbol tak aby vznikla výherní kombinace má podobu King of Cash. Při každé výhře máte možnost zariskovat a tipnout si zda padne barva červená nebo černá.

Kings of Cash
Kings of Cash

Motorhead

Motorhead video výherní automat s 5válci a 76 pevně danými řadami od společnosti NetENT vám i zahraje, má možnost Rock Mode, který umožňuje poslouchat rockovou hudební kulisu. Teoretická návratnost k hráči je slušných 96,98 %. Sázet můžete v rozmezí 4-1000 Kč, což vám umožní rozvinout vaši herní strategií. Hra se můžete spouštět mezerníkem, spin kolečkem nebo v Auto režimu. Zástupné symboly Wild nesmějí chybět ani zde. Speciální funkce Bomber Feature a Mystery Reek Feature rozšiřují možnosti výhry. Free Spins točí zadarmo a přinesou radost ze hry. Pojďte vyzkoušet své štěstí a poslechněte si při tom kvalitní rock.

Motorhead
Motorhead

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > 5-válcové automaty > Výherní automat Gladiator

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"