X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Moonlight Fortune

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Moonlight Fortune - Popis hry


Nechte se okouzlit půlnoční magií a tajemnými hvozdy s pětiválcovým automatem Moonlight Fortune! Videoslot Moonlight Fortune se symboly elfů, jednorožců a tajemných zvířat Vám hned ze startu nabídne neuvěřitelných 20-40 výherních linií, na které můžete vsadit částku v rozmezí 5-480 Kč. Z herních funkcí zde najdete oblíbený bonusový symbol Wild v podobě elfky, který doplní jakoukoliv Vaši výherní kombinaci. Další výhodou je symbol Bonus v podobě měsíce, který Vám okamžitě přinese 6 volných otoček zdarma. Podlehněte kouzlu magických hvozdů a vytočte si až 500.000 Kč!


Další výherní automaty zdarma


Ice run

Společnost Playtech uvádí hru Ice Run, což je pětiválcový výherní automat s 25 výherními liniemi. Teoretická procentuální návratnost hráči činí 93,83 %. V této hře se uplatňuje limit maximálních výher. Symbol Wild zastupuje všechny symboly kromě symbolů Scatter a Bonus. Jsou zde opakovaná roztočení Ice Breaker v Hlavní hře, a speciál Ice Run Bonus. Automatická hra je i zde samozřejmostí. Sázet můžete od 0,20 Kč na jednu linie, až po max. 1000 Kč na všechny linie. Hra nabízí mnoho možností výher, a vtáhne Vás do hry. Pojďte roztočit válce a zkuste štěstí při hře Ice Run.

Ice run
Ice run

Silent samurai

Společnost Playtech představuje hru Silent Samurai. Je to 5válcový 9řadový automat. Minimální sázka je 0,10 Kč na linii, maximální sázka je 9 Kč na všechny linie. Teoretické procento návratnosti hráči je 95,77 %. Auto start vybere následný počet roztočení. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě symbolů Scatter a Bonus. Bonus symbol uděluje roztočení zdarma a násobitel. Pokud se na válcích objeví 3 a více symbolů Scatter, získaná výplata se násobí celkovou sázkou, a přidává se k výhrám z linií. Hra je obohacena o kouzelného a zlého nindžu. Štěstí nepřichází samo, musíte mu pomoci, což takhle zkusit tento automat.

Silent samurai
Silent samurai

Fairytale Legends: Red Riding Hood

Video automat Fairytale Legends: Red Riding Hood je 5válcový, 3řádkový automat s 20 sázkovými řadami, který přináší společnost NetENT. K dispozici jsou 3 náhodné funkce Fairry MagicSpin, Fairy Surprise a Fairly Wild Spins a 3 bonusové funkce Beware Wolf Bonus, Free Spins a Coin Win. Nechybí ani opětovné roztočení Sticky Wild Re-Spins a zástupné symboly Wild. Bonusová funkce dá na výběr hráči jednu ze tří truhel, Free Spin pak udělují 10 roztočení Free Spins. Min sázka je 4 Kč a Maximální sázka pak až 1000 Kč. Teoretická návratnost k hráči je v této hře 96.3%. Auto hra Vám odehraje vybraný počet kol automaticky. Bohaté možnosti výher a pohádkový dojmem hry provokuji, jít si zahrát tento zdařilý automat.

Fairytale Legends: Red Riding Hood
Fairytale Legends: Red Riding...

Zhao Cai Jin Bao

Společnost Playech uvádí hru Zhao Cai Jin Bao, což je 5válcový 9řadový automat. Auto hra nabízí možnost volby automatického roztočení. Výherní linie představují čáry přes válce. Wild symbol nahrazuje všechny ostatní symboly, včetně symbolů Scatter. Dva a více symbolů Scatter násobí celkovou sázku a výhra se přidá k výhrám z linií. Sázky jsou v rozmezí 0.5 Kč na jednu linii až po Max sázku na všechny linie, která je 225 Kč. Pěkná grafika a čínské motivy vylepšují celkový dojem ze hry. Vyzkoušejte si tento automat a vytočte si nějakou výhru.

Zhao Cai Jin Bao
Zhao Cai Jin Bao

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"