X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Chinese Kitchen

Společnost Playtech uvádí hru Chinese Kitchen, což je 3 válcový automat s 8 výherními řadami. Výherní řady jsou reprezentovány čárami, které se objeví nad válci. Hra je jednoduchá, zatočením válců získat výherní kombinaci symbolů. Teoretická návratnost hráči na tomto automatu činí slušných 96,92 %. Sázíte až do Max sázky což je 30 Kč na řadu a 240 Kč na všechny řady. Ani tady nechybí Auto hra, která odehraje automaticky zvolený počet kol. Vyzkoušejte hru Čínská kuchyně a odneste si slušnou výhru.

Chinese Kitchen
Chinese Kitchen

Ace ventura pet detective

Automat s 5 válci a 243 výherními liniemi Ace Ventura od společnosti Playtech, nabízí velké množství funkcí. Hra má 3 speciální funkce, jako přátelé z džungle, lstivá procházka a LOSER! Symboly Scatter na válcích přinášejí 7 her zdarma a symboly Animal Modifier vylepšují hry zdarma. Wild nahrazuje kterýkoliv symbol, kromě symbolů Scatter a symbolů Animal Modifiers. Cílem hry je získat roztočením válců vyhrávající kombinace symbolů. Teoretická návratnost hráči činí 96,18 %. Minimální celková částka sázky je 8 Kč a max. celková částka pak činí 1000 Kč. Automatická hra umožňuje volbu automatických roztočení. Pojďte to roztočit na válcích se symboly zvířat a bohatými možnostmi výher.

Ace ventura pet detective
Ace ventura pet detective

Emoji Planet

Video automat s mechanismem Cluster Pays, od splečnosti NetENT se jmenuje Emoji Planet Video Slot. Je to 6válcový, 5řádkový video automat, obsahující funkce Avalanche Feature, zastupné symboly Wild a Sticky Wild a 5 funkcí Emoji Feature: Bomb, Pizza, Kiss Mark, Rocket a Two Hearts. Teoretická návratnost k hráči je 96.48 %. Nejsou zde žádné sázkové řady, vyhrávají shluky symbolů a úroveň sázek je v rozmezí 1-10. Proplácí se jen nejvyšší dosažená výhra za shluk. Samozřejmostí je Auto hra, s možností automatizovaného odehrání vybraného počtu kol. Minimální sázka je za 4 Kč, Maximální sázka pak je za 1000 Kč. Výherním funkcemi je hra vybavena skvěle, a nejen to dělá hru zajímavou. Výborná grafika, celkový hráčský dojem a možnost vysokých výher, vybízí ke hře.

Emoji Planet
Emoji Planet

Legend of SHANGRI-LA

Legend of Shangri-La: Cluster Pays je video automat s mechanismem Cluster Pays disponující 6válci a 5řadky. Pro teoretickou návratnost k hráči 96,59 % a nádhernou grafiku je tento automat velice oblíben. Povzbuzující ke hře je, že zde nejsou žádné klasické sázkové řady, ale vyhrávají kombinace symbolů. Společnost NetENT vybavila automat možností sázek v rozmezí 2 – 1000 Kč s možností komfortu Auto roztočení. Funkce, která jen tak jinde nenajdete, Sticky RE-Spins, Random Substitutions, Nudge Reel a Free Spins rozšiřují možnost výhry.

Legend of SHANGRI-LA
Legend of SHANGRI-LA

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"