X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Výherní automat Rocky

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Výherní automat Rocky - Popis hry


Tento pětiválcový automat si vás okamžitě získá svým jednoduchým, přehledným a stylovým provedením. Ve hře můžete svou výhru násobit, zápasit s některým s Rockyho nejznámějších protivníků nebo vše nechat tak trochu na náhodě a zkusit štěstí hádáním barvy karty (tzv. Gamble funkce).


Další výherní automaty zdarma


The mummy

Hra The MUMMY je 5válcový 25řadový automat od společnosti Playtech. Teoretické procento návratnosti hráči je 92,02 %. Sázku na linii zvolíte pomocí tlačítka + a – pod polem sázka na linii. Hra se hraje s pevně stanoveným počtem 25 aktivních linií. Symbol Wild, Scatter, Scorpion Scatter, Bonus a Free Games, pomáhají vytvořit výherní kombinace. Sázet můžete v rozmezí min. sázky 5 Kč až po max. sázku 125 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Široké výherní možností hry Vás jistě potěší. Není co dodat, pojďte si vyzkoušet tuto grafický zdařilou hru.

The mummy
The mummy

Ace ventura pet detective

Automat s 5 válci a 243 výherními liniemi Ace Ventura od společnosti Playtech, nabízí velké množství funkcí. Hra má 3 speciální funkce, jako přátelé z džungle, lstivá procházka a LOSER! Symboly Scatter na válcích přinášejí 7 her zdarma a symboly Animal Modifier vylepšují hry zdarma. Wild nahrazuje kterýkoliv symbol, kromě symbolů Scatter a symbolů Animal Modifiers. Cílem hry je získat roztočením válců vyhrávající kombinace symbolů. Teoretická návratnost hráči činí 96,18 %. Minimální celková částka sázky je 8 Kč a max. celková částka pak činí 1000 Kč. Automatická hra umožňuje volbu automatických roztočení. Pojďte to roztočit na válcích se symboly zvířat a bohatými možnostmi výher.

Ace ventura pet detective
Ace ventura pet detective

Zhao Cai Jin Bao

Společnost Playech uvádí hru Zhao Cai Jin Bao, což je 5válcový 9řadový automat. Auto hra nabízí možnost volby automatického roztočení. Výherní linie představují čáry přes válce. Wild symbol nahrazuje všechny ostatní symboly, včetně symbolů Scatter. Dva a více symbolů Scatter násobí celkovou sázku a výhra se přidá k výhrám z linií. Sázky jsou v rozmezí 0.5 Kč na jednu linii až po Max sázku na všechny linie, která je 225 Kč. Pěkná grafika a čínské motivy vylepšují celkový dojem ze hry. Vyzkoušejte si tento automat a vytočte si nějakou výhru.

Zhao Cai Jin Bao
Zhao Cai Jin Bao

Výherní automat Gladiator

Oblíbený velkofilm Gladiátor ožívá na výherním pětiválcovém automatu Gladiator s 25 výherními liniemi. Napínavost zaručuje nejen výborná grafika, ale také bonusové symboly a skrytá bonusová hra. Symbol Wild vám zajisté přinese výherní kombinaci. Setkají-li se na válcích tři symboly Collosea, vstupujete do hry ve hře, kde se utkáte o počet her zdarma a násobku výhry z těchto her navíc. Výherní automat Gladiator je zcela zdarma a bez omezení. Když navíc získáte na prostředních válcích automatu symbol helmy ve zlaté, stříbrné nebo bronzové barvě, vsazená částka se znásobí. Gladiátor je zkrátka napínavý slot, který vás nepustí z arény.

Výherní automat Gladiator
Výherní automat Gladiator

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > 5-válcové automaty > Výherní automat Rocky

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"