X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Sic bo

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Sic bo - Popis hry


Hra od společnosti Playtech pochází ze starověké Číny. Sic Bo v čínštině znamená „pár kostek“. Maximální teoretická návratnost činí 97,22 % a minimální pak 81,02 %. Rozmezí sázek je od 0,1 do 1000 Kč. Navzdory názvu se ve hře používají kostky tři. Smysl hry je jednoduchý – sázíte na určitý výsledek hodu kostkami. Kostky se potom hodí. Pokud se objeví výsledek, na který jste vsadili – vyhráváte, pokud ne – sázku prohráváte. Pokud chcete uzavřít stejnou sázku jako v předchozím kole, můžete kliknout na tlačítko „Vsadit znovu“. Zkuste Vaše štěstí v hodu kostkami a připište si slušnou výhru.


Další výherní automaty zdarma


Dazzle Me

Společnost NetENT vytvořila úžasný video automat Dazzle Me s 5 válci a 76 bohatými sázkovými řadami. Teoretická návratnost k hráči v této hře je 96 %. Funkcemi Dazzling Wild Reels, Free Spins a Linked Reels, jsou výherními funkcemi a obohacují hru. Hra na 76 sázkových řadách, s úrovní sázky 1 – 10, může přinést bohatou výhru. Min sázka jsou 4 Kč a na Max si můžete vsadit až za 1000 Kč. Auto roztočení samozřejmě nechybí ani v této hře. Nahrazující symboly Wild jsou za všechny symboly, s výjimkou symbolů Free Spins. Drahokamy se blýskají, válce se točí, tak přidejte se hry, a odneste si nějakou slušnou výhru.

Dazzle Me
Dazzle Me

Victorious

Victorius video automat v uspořádání 3 řad a 5 válců s Auto roztočením a bez typických výherních řad, kde je výhra je tvořená kombinací symbolů., může být pro vás to pravé. Variantnost s možností 243 výherních kombinací poskytuje velký prostor pro množství výher. Automat od společnosti NetENT prozrazuje že návratnost k hráči 96,9 % může být důvod proč to nezkusit. Minimální vklad 5 Kč může dát slušnou výhru a nemluvě o hře za Max vklad 1000 Kč. Symboly Scatter a Wild, který nahrazuje všechny symboly, a Free Spin, které v kombinaci 3 na válcích aktivují další Free Spin, obohacují hru.

Victorious
Victorious

Americká ruleta

Společnost Playtech přichází s Prémiovou americkou ruletou. Principem hry je uhodnout, kde se zastaví kulička na ruletovém kole. Teoretická návratnost hráči je činí 92,11 % pro sázku Five Bet a 94,74 % pro všechny ostatní sázky. Ruletový stůl je rozdělen na dvě části – ruletové kolo a schéma. Hra využívá americké schéma, které má jednu nulu a dvojitou nulu. Ruletové schéma je oblast na stole, kde hráči umísťují své sázky. Oblíbené sázky umožňují uložit až čtyři sady sázek, které můžete poté umístit na stůl pouhým kliknutím tlačítka. Další funkcí je Automatická hra, která nabízí dva režimy automatické hry, a to jednoduchou a pokročilou. V jednoduchém režimu můžete vybrat počet kol, které budou odehrány. Při pokročilém režimu můžete nastavit podmínky např. velké výhry nebo změnu celkového zůstatku k počtu odehraných kol. Sázky jsou určeny pro každé herní pole zvlášť a ukáží se hodnoty minimální a maximální sázky při najetí kurzoru na pozici pole.

Americká ruleta
Americká ruleta

Legend of SHANGRI-LA

Legend of Shangri-La: Cluster Pays je video automat s mechanismem Cluster Pays disponující 6válci a 5řadky. Pro teoretickou návratnost k hráči 96,59 % a nádhernou grafiku je tento automat velice oblíben. Povzbuzující ke hře je, že zde nejsou žádné klasické sázkové řady, ale vyhrávají kombinace symbolů. Společnost NetENT vybavila automat možností sázek v rozmezí 2 – 1000 Kč s možností komfortu Auto roztočení. Funkce, která jen tak jinde nenajdete, Sticky RE-Spins, Random Substitutions, Nudge Reel a Free Spins rozšiřují možnost výhry.

Legend of SHANGRI-LA
Legend of SHANGRI-LA

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"