X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Výherní automat Highway Kings

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Výherní automat Highway Kings - Popis hry


Silné motory pro silné nátury, to je výherní pětiválcový automat Highway Kings s motivy nákladních aut. Kilometry a kilometry dálnic slibují výhru v podobě 9 výherních linií. Bonusové symboly vás povedou jako pomyslné ukazatele od jednoho spinu k dalšímu. Wild nahrazuje jiné symboly. Trefíte-li Bonus, dostanete se do bonusového kola o velké množství peněz. Usedněte i vy k tomuto oblíbenému automatu zdarma a bez omezení hry!


Další výherní automaty zdarma


Samba Brazil

Tvůrci od společnosti Plaltech uvádí hru Samba Brazil což je pětiválcový automat s 25 výherními liniemi. Min sázka je 0,20 Kč na jednu linii a Max sázka na všechny linie je 1000 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Obrazovka Samba Music Bonus ukazuje kombinaci symbolů potřebných ke spuštění speciálu. Obrazovka Expanding Wild Feature vysvětluje pravidla, když symboly fungují jako symboly Wild. Další funkcí hry je Mixed Pay Feature. Nechybí zde ani symboly Scatter. Teoretická procentuální návratnost k hráči činí 95,08 %. Hudební motiv hry určitě potěší hráče, množství výherních kombinací je mnoho. Neváhejte a zkuste štěstí.

Samba Brazil
Samba Brazil

The mummy

Hra The MUMMY je 5válcový 25řadový automat od společnosti Playtech. Teoretické procento návratnosti hráči je 92,02 %. Sázku na linii zvolíte pomocí tlačítka + a – pod polem sázka na linii. Hra se hraje s pevně stanoveným počtem 25 aktivních linií. Symbol Wild, Scatter, Scorpion Scatter, Bonus a Free Games, pomáhají vytvořit výherní kombinace. Sázet můžete v rozmezí min. sázky 5 Kč až po max. sázku 125 Kč. Automatická hra zobrazí možnosti k dispozici. Široké výherní možností hry Vás jistě potěší. Není co dodat, pojďte si vyzkoušet tuto grafický zdařilou hru.

The mummy
The mummy

Zhao cai jin bao

Společnost Playech uvádí hru Zhao Cai Jin Bao, což je 5válcový 9řadový automat. Auto hra nabízí možnost volby automatického roztočení. Výherní linie představují čáry přes válce. Wild symbol nahrazuje všechny ostatní symboly, včetně symbolů Scatter. Dva a více symbolů Scatter násobí celkovou sázku a výhra se přidá k výhrám z linií. Sázky jsou v rozmezí 0,5 Kč na jednu linii až po max. sázku na všechny linie, která je 225 Kč. Pěkná grafika a čínské motivy vylepšují celkový dojem ze hry. Vyzkoušejte si tento automat a vytočte si nějakou výhru.

Zhao cai jin bao
Zhao cai jin bao

Reel Rush

Video automat Reel Rush od společnosti NetENT dává 45 až 3125 možností výhry. Ovládáni poskytuje komfort tří možností, a to Auto hry, ovládaní mezerníkem a točícím kruhem. Výherní automat Reel Rush nemá žádné klasické sázkové řady (výherní linie), hraje se výlučně na kombinace. Nechybí zde také známé funkce nahrazujícího symbolu Wild a volného roztočení Free Spins. Teoretická návratnost k hráči 97 % Vás určitě nenechává bez šance. Vklady volíte dle libosti v rozmezí 10–1000 Kč. Nezbývá nic jiného než automat doporučit a těšit se na výhru.

Reel Rush
Reel Rush

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > 5-válcové automaty > Výherní automat Highway Kings

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"