X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Výherní automat Highway Kings

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

Výherní automat Highway Kings - Popis hry


Silné motory pro silné nátury, to je výherní pětiválcový automat Highway Kings s motivy nákladních aut. Kilometry a kilometry dálnic slibují výhru v podobě 9 výherních linií. Bonusové symboly vás povedou jako pomyslné ukazatele od jednoho spinu k dalšímu. Wild nahrazuje jiné symboly. Trefíte-li Bonus, dostanete se do bonusového kola o velké množství peněz. Usedněte i vy k tomuto oblíbenému automatu zdarma a bez omezení hry!


Další výherní automaty zdarma


Magical stacks

Společnost Playtech přichází s hrou Magical Sakcks, což je 5válcový 20řadový automat. Sází se v rozmezí 0,20 Kč na jednu linii, až po max. sázku 100 Kč na všechny linie. Teoretické procento návratnosti hráči činí 95,03 %. Hra má velice bohaté funkce symbolů Wild, Scatter, Mystery, Free Games a Násobitele. Můžete použít Automatickou hru pro automatická roztočení. Cílem hry je vytočit na válcích výherní kombinace symbolů. Mnoho štěstí při hře na tomto automatu s množstvím výherních funkcí.

Magical stacks
Magical stacks

Kong

Hra Kong The Eighth Wonder of The Word je pětiválcový automat s 20 výherními liniemi od společnosti Playtech. Určitě stojí vyzkoušet tuto hru s bohatými výherními možnostmi se spoustou funkcí. Válce lze roztočit buď klasicky nebo pomocí Automatické hry. Hra má spoustu funkcí jako Jungle Mode a Big City Mode, symboly Wild a Scatter, speciál Wild Jungle Respins a Skull Island Bonus. Teoretická procentuální návratnost hráči je 95,50 %. Neváhejte a roztočte hru, mnoho štěstí při Kong hře.

Kong
Kong

Secrets of Atlantis

Pětiválcový 4řádkový výherní automat se 40 výherními řadami vás ponoří do hlubin a navodí atmosféru tajemna. Rozmezí sázek 4 – 1000 Kč umožňuje zkoušet různé postupy u video výherního automatu Secrets of Atlantis od společnosti NetENT. Volba ovládání je mezi Auto hrou, ovládaní mezerníkem nebo spouštěcím kruhem. Vybavenost funkcí Highlight, zástupným symbol Nudle Wilds a Re-Spins se symboly Colossal, rozšiřují možnosti hry automatu. Teoretická návratnost k hráči 97 % provokuje ke hře, a dává příslib slušné výhry. Uklidňující grafika pak jen podtrhuje atmosféru hry.

Secrets of Atlantis
Secrets of Atlantis

White king

Společnost Playtech uvádí hru White King, což je 5vácový automat s 40 výherními liniemi. Principem hry je získat roztočením válců výherní kombinaci symbolů. Auto hra zobrazí možnosti volby automatických roztočení. Ve hře se uplatňuje limit maximálních výher, viz. tabulka výplat. Teoretická procentuální návratnost hráči činí 90,05 %. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly, kromě symbolů Scatter, objevuje se i v speciálu Majestic Night Free Games. Máte možnost zvláštní výplaty za 3 symboly Wild na aktivní linii. Symboly Scatter přinášejí možnost Majestic Night Free Games. Sázky jsou od 0,1 do 400 Kč. Slušné výherní kombinace lákají k odzkoušení hry a přináší šancí odnést si pěknou výhru.

White king
White king

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Výherní automaty > 5-válcové automaty > Výherní automat Highway Kings

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"