X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Pharaoh's secrets

Společnost Playtech představuje další hru PHARAOH'S SECRETS jeto 5válcový 20řadkový výherní automat od společnosti Playtech. Minimální sázka na jednu linii je 0,05 Kč a na max. sázku si vsadíte 10 Kč. Symbol Wild nahrazuje všechny ostatní symboly kromě symbolů Scatter, a dokončuje výherní kombinaci. Teoretická základní procentuální návratnost hráči je 94 %. Automatický start vybere následný počet roztočení automaticky. Výplata Scatter se násobí celkovou sázkou, a přičítá se k výhrám na linii. Bohatá vybavenost hry je i dalšími funkcemi, jako Gamble, Double, Double Half. Tak neváhejte a pojďte si vyzkoušet Faraón hru a možná Vám přinese i štěstí.

Pharaoh's secrets
Pharaoh's secrets

Gonzo's Quest

Společnosti NetENT pro Vás připravila video automat Gonzos Quest bez klasických otáčecích válců. Hraje se na 5válcích, 3řadách a 20výherních liniích využívající hru Avalanche. Výherní funkce je Free Falls a zástupné symboly Wild také nechybí. Maximální násobitel pro Free Fall je 15. Pouze nejvyšší výhra na sázkovou řadu se vyplácí. Auto hra vám umožňuje automaticky odehrát vybraný počet kol. Hra se ovládá spouštěcím kruhem nebo mezerníkem. Teoretická návratnost k hráči v této hře je uspokojivých 96,0 %. Sázkové rozmezí je široké 4 – 1000 Kč na zatočení. Velice zdařilé grafické provedení hry umocňuje celkový hráčský dojem. Zkuste své štěstí a odneste si velkou výhru.

Gonzo's Quest
Gonzo's Quest

Dead Or Alive

Společnost NetENT přichází s video automatem Dead or Alive, je to 5válcový, 3řádkový automat s 9 sázkovými řadami. Hra probíhá na 9 sázkových řadách s úrovní sázek 1 až 4. Funkce, na které můžete vyhrát, jsou symboly Scatter, režim Free Spins, zastupné symboly Wild, a funkce Sticky Wild během roztočení Free Spins. Wild symboly nahrazují všechny symboly kromě symbolů Scatter. Za symboly Scatter jsou vypláceny výhry nezávisle na sázkových řadách. Teoretická návratnost k hráči je pěkných 96.8 %. Sází se od 4.5 Kč až na Max sázku za 900 Kč. Auto hru můžete v klidu sledovat, a odehrát automaticky zvolený počet kol. Atmosféra Divokého západu, kovbojské symboly, vtipná grafika, to vše Vás vtahuje do hry. Nazujte si kovbojské boty, a pojďte si zahrát, možná přijde i nějaká slušná výhra.

Dead Or Alive
Dead Or Alive

Jack Hammer 2 Fishy Business

Video automat od společnosti NetENT Jack Hammer 2 Fishy Business je 99 řádkový video hrací automat s 3 řadami, využívající 15 nezávislých válců. Hra probíhá na na 99 sázkových řadách s možností 10 sázkových úrovní. Teoretická návratnost k hráči v této hře je 97,07 %. Symbolem Free Spins je symbol Scatter. Funkce Sticky Win přináší další možnost výhry. Pomocí funkce Auto hra lze odehrát vybraný počet kol, a v klidu se můžete sledovat grafickou zdařilost hry. Minimální sázkou 10 Kč, můžete automat otestovat, a na Max sázku hrajete za 1000 Kč. Symboly Wild a Random Wild mají i tady nahrazující funkce. Tak nezbývá než si automat zahrát a zkusit svoje štěstí ve hře.

Jack Hammer 2 Fishy Business
Jack Hammer 2 Fishy Business

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"