X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Výherní automat Highway Kings

Silné motory pro silné nátury, to je výherní pětiválcový automat Highway Kings s motivy nákladních aut. Kilometry a kilometry dálnic slibují výhru v podobě 9 výherních linií. Bonusové symboly vás povedou jako pomyslné ukazatele od jednoho spinu k dalšímu. Wild nahrazuje jiné symboly. Trefíte-li Bonus, dostanete se do bonusového kola o velké množství peněz. Usedněte i vy k tomuto oblíbenému automatu zdarma a bez omezení hry!

Výherní automat Highway Kings
Výherní automat Highway Kings

Výherní automat A Night Out

Nejen v pátek večer je čas vyrazit si do města! Při hře na pětiválcovém automatu A night out s 20 výherními liniemi postačí trefit tři stejné symboly a výhra je vaše. Lákavé bonusy dělají hru ještě zajímavější. Symbol Scatter násobí hru a Wild nahrazuje jiný symbol. Pojďte s námi do klubu!

Výherní automat A Night Out
Výherní automat A Night Out

Twin $pin

Výborná grafika a možnost 243 kombinací na výhru na 5 válcovém výherním video automatu Twin Spin, od vývojářů společnosti NetENT se snad vše zdařilo, vše krásně bliká a motivuje vás ke hře. Minimální vsazení je 5 Kč a 1000 Kč pro maximální sázku vám umožní plně rozvinout vaši strategii. Speciální funkce Twin Reel kombinačně s dvojčaty symbolů může vytvořit až paterčata s velkou výhru. Návratnost hráči 96,6 % taky rozhodně nepodceňujte. Auto roztočení a nahrazující symbol Wild samozřejmě nechybí ani v této hře.

Twin $pin
Twin $pin

Victorious

Victorius video automat v uspořádání 3 řad a 5 válců s Auto roztočením a bez typických výherních řad, kde je výhra je tvořená kombinací symbolů., může být pro vás to pravé. Variantnost s možností 243 výherních kombinací poskytuje velký prostor pro množství výher. Automat od společnosti NetENT prozrazuje že návratnost k hráči 96,9 % může být důvod proč to nezkusit. Minimální vklad 5 Kč může dát slušnou výhru a nemluvě o hře za Max vklad 1000 Kč. Symboly Scatter a Wild, který nahrazuje všechny symboly, a Free Spin, které v kombinaci 3 na válcích aktivují další Free Spin, obohacují hru.

Victorious
Victorious

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"