X
Nezadávej svůj e-mail!

...pokud nechceš:
- kredity na hry v casínech zdarma
- informace o největších bonusech
- tajné tipy úspěšných hráčů

Tvůj e-mail byl uložen, teď už Ti žádná super akce v online hernách a casínech neunikne.

Je nám líto, na mobilních zařízeních lze tuto hru spustit pouze v online casinu

- Popis hry


Popis hry není k dispozici


Další výherní automaty zdarma


Lucky Pot

Lákají Vás výherní automaty s nápadem? Pak zkuste čtyřválcový videoslot Lucky Pot. V prvé řadě se zde můžete těšit na sympatickou grafiku inspirovanou symboly skřítků, čtyřlístků a hrnci plnými zlata, ale také na možnost velké výhry. Automat Lucky Pot totiž nabízí hned 25 výherních linií a možnost výhry ve výši až 128násobku Vaší sázky! Sázky se na slotu Lucky Pot pohybují v rozmezí 1-1.000 Kč, přičemž maximální výhra sahá až do výše 500.000 Kč! Přitažlivým prvkem hry je pak symbol Mystery v podobě hrnce zlata. Pokud se tento symbol objeví ve Vašem poli 3-4x (bez ohledu na pozici), pak se můžete těšit na odměnu v podobě 1-128 násobku Vaší sázky. Jak velké máte štěstí a kolik si vytočíte? To už záleží jen na Vás!

Lucky Pot
Lucky Pot

Výherní automat Rocky

Tento pětiválcový automat si vás okamžitě získá svým jednoduchým, přehledným a stylovým provedením. Ve hře můžete svou výhru násobit, zápasit s některým s Rockyho nejznámějších protivníků nebo vše nechat tak trochu na náhodě a zkusit štěstí hádáním barvy karty (tzv. Gamble funkce).

Výherní automat Rocky
Výherní automat Rocky

Twin $pin

Výborná grafika a možnost 243 kombinací na výhru na 5 válcovém výherním video automatu Twin Spin, od vývojářů společnosti NetENT se snad vše zdařilo, vše krásně bliká a motivuje vás ke hře. Minimální vsazení je 5 Kč a 1000 Kč pro maximální sázku vám umožní plně rozvinout vaši strategii. Speciální funkce Twin Reel kombinačně s dvojčaty symbolů může vytvořit až paterčata s velkou výhru. Návratnost hráči 96,6 % taky rozhodně nepodceňujte. Auto roztočení a nahrazující symbol Wild samozřejmě nechybí ani v této hře.

Twin $pin
Twin $pin

Wild Wild West - The Great Train Heist

Wild Wild West: The Great Train Heist je 5válcový, 3řadový automat s 10 výherními řadami od společnosti NetENT. Symbol Wild připraví překvapení v podobě čtyř variant. Free Spins pak přináší Scatters a vychutnáte si radost z volných roztočení, kterou nic nenahradí. Nadšení může přinést Pick and Click umožňující výhru 5 - 50 násobku sázky. Nemusíte hrát na Max Bet za 1000 Kč i Minimální vklad 2 Kč může být solidní přispívatel do banku. Teoretická návratnost k hráči 96.7 % stojí za pozornost.

Wild Wild West - The Great Train Heist
Wild Wild West - The Great...

NEJLEPŠÍ ON-LINE HERNY S VÝHERNÍMI AUTOMATY

Synot Games100% vkladu navíc až do 17.500 Kč

Fortuna Casino Vegas100% vkladu navíc až do 3.000 Kč

Chance Vegas100% vkladu do max výše 5.000 Kč

Tipsport Vegas100% prvního vkladu až 5.000 Kč

Pokud chceš dostávat kredity na hry zdarma a informace o největších bonusech a novinkách, zadej svůj email.
Kdykoliv se můžeš ze zasílání novinek odhlásit.

Tvůj@email

 

MENU

"S NÁMI MÁŠ VÝHRU V KAPSE"